21. 2. 2024

Novinka pod lupou: Ready, Set, Love (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Ready, Set, Love (Připravit, pozor, láska)
Žánr komedie, romantický
Stanice Netflix (Thajsko)
Premiéra 15. 2. 2024
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 66 minut

O čem to je?

Ve světě, kde je čím dál míň mužů, se obyčejná prodavačka dostane do seznamovací soutěže, kterou stát pořádá jenom párkrát do roka.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Asi jsem mohla čekat, že mě tohle zaujme. Ale vůbec nic jsem od toho neočekávala, takže jsem se dočkala překvapení. První minuty nic moc, už jsem klasicky usínala, ostatně jako u dalších thajských seriálů. Ale postupně jsem zjistila, že se čím dál víc nemůžu odtrhnout od obrazovky. No a nakonec jsem ani nemrkala, pilot mě úplně vtáhnul do akce a já jen čekala, co se stane dál.

Je to taková verze Slečny drsňák, jen hrdinka není policajtka. A je neskutečně otravná. Právě kvůli ní jsem ze začátku měla rezervy, protože mi vůbec nesedla. Nesedla mi celou dobu, ale oceňuju, jakou má chemii se svým protějškem, takže jsem ochotná jí odpustit, že se chová, jako by ode mě chtěla schytat pěstí.

Jak ale říkám, chemie funguje. A já za svých mladých let byla ujetá na realitky, takže když vidím seriál, který vypadá jako realitka… no klasicky „shut up and take my money“. Je to taková Hra na oliheň, jen místo hry o přežití hrají něco na způsob Bachelora.

  • příběh odehrávající se v reality show
  • chemie mezi hrdiny
  • otravná hlavní hrdinka
80 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu