3. 3. 2024

Novinka pod lupou: Boarders (BBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Boarders
Žánr komedie, drama
Stanice BBC Three
Premiéra 20. 2. 2024
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 45 minut

O čem to je?

Komediální drama o pěti znevýhodněných černošských studentech z londýnské čtvrti, kteří vyhrají stipendium na elitní internátní škole a dostanou se z městské metropole do světa, který lze popsat jen jako něco z Harryho Pottera.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Čekala jsem to horší. Nebo možná to bylo takové, jak jsem čekala, ale to prostředí privátní střední školy mám moc ráda, takže mi obecně zajistí příjemnější podívanou. Ve výsledku dál pokračovat nebudu, ale myslela jsem, že u toho budu trpět víc.

Hlavní hrdinové nejsou ničím zajímaví, jediná jejich vlastnost je barva pleti. Kontrast mezi rasami se tady tlačí hodně na sílu, samozřejmě je to hlavní téma, takže se to dá očekávat a předem asi tušíte, do čeho jdete, když si seriál zapnete.

Za mě to za ten čas nestojí. Prostředí se mi líbí, ale tím končím. Je spousta teen seriálů z prestižních škol, které si pustím mnohem radši.

  • prostředí
  • slabé postavy
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu