5. 4. 2024

Novinka pod lupou: Passenger (ITVX)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Passenger
Žánr drama, thriller
Stanice ITVX
Premiéra 24. 3. 2024
Vysílání celá série k dispozici (6 epizod)
Délka pilotu 46 minut

O čem to je?

Malou komunitou otřese série podivných nevysvětlitelných zločinů.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tento týden se v Británii docela urodilo. V nabídce nechyběl ani mystery thriller, můj oblíbený žánr. Tady jsem cítila tu mrazivou atmosféru, což se mi líbilo. dokonce mě i překvapil vývoj děje, nečekala jsem, že se to bude ubírat tímto směrem. Musím říct, že zatím vůbec netuším, co se může dít dál a jaký zvrat seriál nabídne, což se mi líbí, nutí mě koukat dál.

Je to přesně ten typ seriálů, který si na nic nehraje, nesnaží se být uměleckým dílem a sázet na herecké výkony, ale hraje to hlavně na příběh. Tyto seriály mám nejraději, nejlépe se na ně kouká. Takže za mě po prvním díle spokojenost a jsem zvědavá, co přinesou další díly.

  • mrazivá atmosféra
  • překvapivý vývoj děje
  • neodhadnu, co bude dál
80 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu