9. 3. 2024

Novinka pod lupou: Elsbeth (CBS)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Elsbeth
Žánr drama, krimi, právnicý
Stanice CBS
Premiéra 29. 2. 2024
Vysílání čtvrtek
Délka pilotu 42 minut

Kdo?

Tvůrci Michelle King, Robert King
Hrají Carrie Preston, Wendell Pierce, Carra Patterson

O čem to je?

Elsbeth Tascioniová, bystrá, ale nekonvenční advokátka, po své úspěšné kariéře v Chicagu využije svůj osobitý úhel pohledu, aby vedle newyorské policie učinila jedinečné postřehy a zatkla geniální zločince.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Wajfku jsem samozřejmě zatím nestihla vidět, takže postavu Elsbeth zatím vůbec neznám. Tento pilot byl mým prvním setkáním s ní. Každopádně jsem četla různorodé názory – některým padla do oka, ale jiní jí v původním seriálu nemohli moc vystát, takže jsem byla zvědavá, jak nakonec bude působit na mě.

No a musím říct, že se mi líbí. Její osobnost je opravdu jedinečná, taková sladká nevinná květinka, která ví, kdo je vrah, a baví se tam s ním jako s nejlepším kamarádem až do doby, kdy mu policie nasadí želízka. Musím říct, že jsem se u pilotu bavila královsky.

Moc se mi líbí i ten styl vyprávění, vlastně od začátku víme, co se stalo a kdo je vrah, a jen sledujeme, jak se k tomu zjištění dopracuje i strana zákona. Myslím, že tohle je super nenáročná kriminálka, která se výborně hodí i pro pravidelné týdenní sledování, i pak pro následný vícesezónní maraton. Tam dáte 10 dílů jako lusknutím prstu, ani si to neuvědomíte.

  • hlavní hrdinka
  • líbivé zpracování pro každého milovníka krimi
  • ideální pro průběžné sledování i maraton
80 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
richardK

richardK

Jj, takový pošuk a osvěžení i v Good Fight.
před 9 týdny
Nevada

Nevada

Ty jo, tohle mě nějak minulo. Vůbec jsem netušila, že něco takového vzniklo. I když bych asi radši za...
před 9 týdny
Fruiko

Fruiko

Četl jsem, že to je skoro stejně dokonalé jako Columbo. Těším se až se k tomu dostanu, ale zrovna...
před 9 týdny
Další články k tématu