13. 2. 2024

Novinka pod lupou: Allegiance (CBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Allegiance
Žánr akční, krimi, drama
Stanice CBC (Kanada)
Premiéra 7. 2. 2024
Vysílání středa
Délka pilotu 45 minut

Kdo?

Tvůrci Anar Ali
Hrají Supinder Wraich, Stephen Lobo, Enrico Colantoni

O čem to je?

Sabrina Sohal je nováčkem v řadách policie kanadského města Surrey. Jejím parťákem je Vince Brambilly, zkušený výcvikový policista, který v ní vidí obrovský potenciál, avšak ne vždy souhlasí s jejími moderními metodami. Sabrina se navíc potýká i s limity soudního systému, když bojuje za osvobození svého otce, politika Ajeeta Sohala. Kterou stranu si nakonec zvolí – odznak nebo rodinu?

Trailer

A jaký je náš ortel?

Možná jsem od toho čekala trošku víc. Přece jen kanadské kriminálky mi většinou padnou do vkusu, ale tohle mi přišlo až moc tuctové a obyčejné. Jako jasně, sledovat se to dá, ale že bych po tom sáhla, kdykoliv mám chuť na nějakou kriminálku? To asi ne.

Líbí se mi, že kromě epizodního případu je tam provázaná linka s hrdinčiným otcem a zatím vůbec netušíme, jakým směrem se bude vyvíjet. Samotná hrdinka je v pohodě, taková neutrální, ale dá se snést. Taťka Verči Marsové je parádní jako vždy, tam není o čem.

Jako jo, asi jsem na seriál až moc přísná, čekala jsem možná trošku víc, ale když tak nad tím přemýšlím, tak se na to dívat rozhodně dá. Takový lehký nadprůměr.

  • serializovaná dějová linka
  • nenáročná epizodní kriminálka
  • hrdinka i parťák jsou v pohodě
  • nebude to kriminálka, ke které bych tíhla
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu