26. 1. 2024

Novinka pod lupou: Prosper (Stan)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Prosper
Žánr drama
Stanice Stan (Austrálie)
Premiéra 18. 1. 2024
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 48 minut

Kdo?

O čem to je?

Rodina Quinnových se navenek prezentuje jako vzorná rodina. Jak jinak, když založili australskou megacírkvi U Star. Ale za zavřenými dveřmi je vše jinak…

Trailer

A jaký je náš ortel?

Nůůůůďo. Já nevím, mně ty australské kousky prostě nesedí čím dál víc. Tady to vypadá na zajímavý seriál podle popisu, ale v realitě mě pilot neoslovil. Hlavní postavy mi nic nenabízí, nezajímá mě, co s nimi bude dál.

Jediné, co je trošku zajímavé, je záhada se smrtí jedné z postav. Ale na druhou stranu možná ani ne. Stejně to byla ta manželka, aby jim to nenabouralo podnikové plány. Ale ať už to byl kdokoliv, já se to nedozvím, protože dalším dílům už šanci dávat nebudu. Pilot se mi vlekl, postavy nezaujaly, nábožensko-církevně-podnikatelský příběh taky ne.

  • tak sledovat se to samozřejmě dá, na nulu bych to neviděla
  • vražedná záhada
  • nemám sebemenší chuť pokračovat ve sledování
  • postavy
  • dlouhá stopáž
  • příběh se vleče
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu