19. 3. 2024

Novinka pod lupou: Population: 11 (Stan)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Population: 11
Žánr komedie, krimi
Stanice Stan
Premiéra 14. 3. 2024
Vysílání celá série k dispozici (12 epizod)
Délka pilotu 28 minut

O čem to je?

Hugo žije v malé vesnici s pouhými 12 obyvateli. Když se ho jeho odcizený syn Andy rozhodne navštívit, zjistí, že jeho otec zmizel. S pomocí Cassie začne rozkrývat tajemství, aby otce našel, ale odhalení je dostanou do nebezpečí.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Znáte seriál The Tourist? Nevím proč, ale tak trochu mi to připomnělo. Australané asi mají zvláštní typ komedií.

Seriál staví především na absurdních a praštěných postavách, jen hlavní hrdina je jediný normální. Všechno je ale v rámci mezí, rozhodně to není nijak bláznivé a co oceňuji, že za celou dobu pilot nesklouzl k vyložené trapnosti. Humor je takový průměrný, rozhodně jsem se nelámal smíchy, nanejvýš jsem se parkrát pousmál (zpovědnice v baru, barmanka a peníze).

Příběh taky není úplně k zahození. Kluk je evidentně v nějakém průšvihu a tak přijel za tátou, jenže ten záhadně zmizel. V průběhu pilotu – zejména na konci – se stane pár věcí, které vyvolají otázky a můžou tak nalákat na další sledování. Vypadá to celkem na pohodvku, já tomu šanci dám, i když to rozhodně není tak, že bych hned musel vidět další díl.

  • Délka
  • Nebylo to trapné
  • Srdcovka z toho asi pro nikoho nebude
60 %
Mé hodnocení
darbak
Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu