6. 3. 2024

Novinka pod lupou: Royallodeo (Disney+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Royallodeo (The Impossible Heir)
Žánr drama, romantický
Stanice Disney+
Premiéra 28. 2. 2024
Vysílání středa
Délka pilotu 64 minut

Kdo?

O čem to je?

Chudý Kang In-ha zjistí, že je levobočkem bohatého podnikatele. Nová rodina ho ale odmítá přijmout, a tak se s pomocí celoživotního kamaráda Hana Tae-oh rozhodne zosnovat plán na převzetí rodinné firmy.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Většinou se mi ty korejské kousky plné pletichaření líbí. Myslel jsem si, že se toho dočkám i zde a i když tu nějaké náznaky byly, tak byly spíš jen okrajové. Těžko říct, jestli se to v dalších dílech více rozjede, protože uvedený žánr je kromě dramatu i romantický a tady je pro mě osobně kámen úrazu, protože já na romanťárny zrovna nejsem. Čekal jsem tedy nějaké hutné drama a dostalo se mi pohodové oddechovky.

Pilot se věnoval hlavně představení hlavních postav a budování vztahů mezi nimi. Upřímně jsem si asi první 3/4 dílu myslel, že spolu budou ti dva kluci – dokud se tam neobjevila holka :D

Z postav zaujme nejvíc nelegitimní dědic, který se v první polovině dílu choval jak namyšlený fracek, ale po časovém skoku je z něj asi nejsympatičtější postava. Druhý hlavní hrdina by měl být asi nějak výjimečně nadaný, ale jinak nezaujme, celou dobu je dost odtažitý a nespolečenský.

Nemůžu říct, že by to bylo nějak špatné, ale jestli bude seriál hrát hravně na tu vztahovou linku, jakože asi bude, tak to nejspíš nebude nic pro mě. Ale věřím, že fanouškům romantické korejské tvorby (ano, vím, že tu tací jste :D) by se to mohlo líbit.

  • Pohodová oddechovka
  • Není to můj žánr
70 %
Mé hodnocení
darbak
Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
espn

espn

už je to prekoreované
před 8 týdny
Další články k tématu