26. 1. 2024

Novinka pod lupou: No Activity: Niente da Segnalare (Prime Video)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název No Activity: Niente da Segnalare
Žánr komedie, minisérie
Stanice Prime Video (Itálie)
Premiéra 18. 1. 2024
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 35 minut

O čem to je?

Dva gangsteři uprostřed loupeže, dva policisté na sledovačce připravení zahájit zátah, dva dispečeři připravení poslat posily. Čekání však trvá a všichni musí najít způsob, jak zabít čas. Mezitím – Žádná aktivita.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Já mám ráda Prime Video. Svoje původní seriály z USA, případně i Británie má parádní. Ale už mě pomalu začíná štvát, jak moc recykluje obsah. Přijde mi, že má pár vlajkových lodí, ale zbytek obsahu, který natáčí, jsou jen ty stejné příběhy zpracované v jiných zemích.

No Activity je přesně ten případ. Možná to může přilákat nějaké místní publikum, v tomto případě italské, ale nedokážu určit, kdo jiný by si řekl, že se rád podívá na něco, co už viděl před pár lety, a navíc v podstatě scénu od scény totožné.

A navíc mi přijde, že si pro adaptace vybírá ještě takové podprůměrné seriály, které za to nestojí ani v originále, natož ve více verzích.

  • jako dívat se na to dá
  • existují určitě horší seriály
  • nevidím důvod, proč nedat přednost originálu
  • upřímně ani originál za to nestojí
  • postavy, vtipy – vše jde mimo můj vkus
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu