10. 2. 2024

Novinka pod lupou: Zalez do spacáku (Prima)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Zalez do spacáku
Žánr komedie
Stanice Prima
Premiéra 5. 2. 2024
Vysílání pondělí
Délka pilotu 60 minut

O čem to je?

Čtyřicátník Ivan požádá po krátkém chození Sáru o ruku. Ta souhlasí jedině za podmínky, že se lépe poznají a stráví spolu celé léto v kempu Sářiných rodičů. Ivan se ale Sáře zapomněl zmínit, že už byl třikrát ženatý a že má tři potomky, takže dělá vše pro to, aby mu děti v létě nepřekazily plán sbližování se Sárou. Omluví se svým exmanželkám, že tyto prázdniny mu to nevyjde a děti si vezme hned, jak to bude možné. Jenže bejvalky nejsou hloupé, dají se dohromady a během pár dní zjistí, co za tím je. Rozhodnou se, že do kempu pojedou a děti mu tam nechají. Překvapená Sára musí uznat, že procesu vzájemného poznávání může přítomnost dětí jenom prospět. Takže dva měsíce společných chvil této zvláštní rodiny okořeněné letními zážitky z kempu můžou začít.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Ze série odkoukáno za vás, vy to, prosím, nedělejte. Ani já nevím, proč jsem se na to dodívala. Při jednom nočním opakování tohohle skvostu jsem zrovna přepínala reklamu na jiném programu a nějak to dala až do konce. Pokud vás oddechovky od Primy baví, naprosto vám je neberu a nesoudím, každý máme vlastní názor, ale dál snad raději ani nečtěte. Za mě tyhle seriály, které by se měly sledovat nanejvýš příjemně, protože o nic jiného v nich nejde, prostě neumí a bývá mi z nich naopak dost nepříjemně.

Takhle poťapanou hlavní roli by nemohl hrát nikdo jiný než Klus. Nechápu, jak si může chtít vzít ženu, které před ani po zasnoubení nebyl schopný říct, že má TŘI děti. Je mi jedno s kým – ačkoliv ty jeho 3 ex nádhery jsou úplně samostatná kapitola -, ale zatajit ty děti?!! Jedinou fajn věcí na tom je ten kemp, tím myslím tu nenahraditelnou letní kempovou atmošku, která by tam v teorii mohla být. Zaměstnanci kempu ovšem zastupují klasickou nesympatickou přehlídku karikatur a těžko říct, jestli vůbec zvládnou uchopit to prostředí. Tipuju ne.

  • teoreticky atmosféra kempu
  • komplet všechny postavy
  • nečekejte hlavu ani patu
  • opět to podrývá podstatu oddechovky
30 %
Mé hodnocení
Olivia Caroline Jones
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu