22. 1. 2024

Novinka pod lupou: After the Flood (ITV)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název After the Flood
Žánr thriller, drama, minisérie
Stanice ITV
Premiéra 10. 1. 2024
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 46 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají Sophie Rundle

O čem to je?

Mystery thriller se odehrává v městečku, které bylo zasaženo ničivou povodní. Když je ve výtahu v podzemním parkovišti nalezen mrtvý neznámý muž, policie předpokládá, že ho zde voda uvěznila. V průběhu vyšetřování však policistka Joanna Marshall začne nabývat jiného dojmu a udělá vše proto, aby zjistila, co se mu stalo. Jak se muž dostal do výtahu a proč nikdo neví, kdo to je? Záplavy se dost možná stanou příčinou odhalení temných tajemství, která ohrozí osudy i pověst místních obyvatel. Jak daleko jsou lidé ochotní zajít, aby se ochránili?

Trailer

A jaký je náš ortel?

Jo, přesně tohle je typická britská dramatická kriminálka. Buď tento styl milujete, nebo se mu vyhýbáte velkým obloukem. Každopádně velkým plusem je to, že vždy přesně víte, do čeho jdete. Já mám tento styl seriálů ráda, takže pilot mě navnadil i na zbytek série. Tyto minisérie jsou pro mě ideál, má to pár dílů a hlavně vždycky vím s jistotou, že se záhada vyřeší.

Hlavní hrdinka je v pohodě, ostatní postavy si takhle po pár dnech zpětně ani nevybavím, ale to nevadí. Samotný příběh mě totiž bavil a jsem zvědavá, jak se bude vyvíjet dál a jak se rozplete.

  • krátký, uzavřený příběh v rámci minisérie
  • mystery téma mrtvoly
  • sympatická hrdinka
  • první díl je zatím jen takový pomalejší a rozjezdový, ale i tak to nebylo vůbec špatné
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu