5. 4. 2024

Novinka pod lupou: The Believers (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Believers (Víra tvá)
Žánr krimi, drama, thriller
Stanice Netflix
Premiéra 27. 3. 2024
Vysílání celá série k dispozici (9 epizod)
Na CZ streamech Netflix
Délka pilotu 48 minut

O čem to je?

Tři ambiciózní podnikatelé musí splatit velký dluh z jejich neúspěšného start-upu, když se jim naskytne příležitost zpeněžit náboženskou víru jiných…

Trailer

A jaký je náš ortel?

Hehe, zrovna jsem se vrátila z Thajska a mám tu seriál o chrámech. Docela mě překvapilo, jak jsem se chytala, věřím, že kdybych ho viděla měsíc zpátky, tak vůbec nebudu tušit, o co jde.

Pilot byl zajímavý. Vyhovovalo mi dramatické zpracování, většinou tady z těch nenápadných asijských zemí vychází spíš komedie, které ale jdou úplně mimo mě. Tady na to se dalo dívat, vlastně bych řekla, že mě první díl dokonce i bavil. Našla jsem tu pár slabších částí a hluchých míst, rozhodně se nedá říct, že by byl pilot nadupaný akcí. Ale celkově dobrý, na další díly bych se klidně podívala.

Ale jak říkám, dost možná to může být tím, že jsem se nedávno vrátila a jsem ještě plná dojmů, takže se mnou hází emoce.

  • zajímavý pohled na chrámový byznys
  • zbytečná dramata v osobních životech hrdinů
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu