22. 11. 2019

Novinka pod lupou: Gold Digger (BBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Gold Digger
Žánr drama
Stanice BBC One
Premiéra 12. 11. 2019
Vysílání úterý, 21:00
Délka pilotu 55 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Julia je bohatá a svobodná šedesátiletá žena, která se zamiluje do Benjamina, který je o 25 let mladší. Jejich nevšední vztah má vliv na celou její rodinu a odhaluje tajemství minulosti všech členů. Našla Julia konečně štěstí, které si vždy zasloužila? Nebo jde Benjaminovi skutečně jen o její peníze, jak si myslí její rodina?

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Na začátku jsme zase viděli krátkou vsuvku budoucnosti, která samozřejmě nedávala vůbec žádný smysl, protože k tomu je potřeba vidět celou minisérii. Nemám ráda podobné začátky, kdy vidíme konec a pak se vracíme do minulosti, abychom zjistili, jak jsme se k němu dopracovali.

Jinak se mi ale první díl moc líbil. Je super, že tentokrát se do role „zlatokopky“ (zlatokopa?) dostal muž. Upřímně, v dnešním světě není nic extra podivného, když spolu randí různé věkové generace, ale je pravda, že bohatství vždy dokáže pozvednout obočí, když jde ruku v ruce s takovýmto vztahem.

Herci se svých rolí zhostili skvěle. Všichni mi sedli, i když by to nebyly mé první volby, když bych si sama měla obsazení představit. Jsem moc zvědavá, jak se jejich osudy budou rozvíjet a co všechno zajímavého se dozvíme. Přece jen pilot už stihl něco naznačit a vypadá to hodně zajímavě.

Prvnímu dílu prospěl časový skok o jeden rok dopředu. I když jsme si většinu pilotu mohli myslet, jak se to bude vyvíjet dál, tím, že jsme přeskočili relativně dlouhý časový úsek, není nic jisté a vše nakonec může být úplně jinak. Benjamin se začal na konci taky pěkně vybarvovat. Rozhodně budu koukat dál, abych viděla, co se stane, protože to vypadá ještě na pořádné drama.
  • obrácené role
  • časový skok dopředu
  • spousta tajemství
  • úvodní scéna z konce příběhu
70 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Longsword

Longsword

V roce 1995 byl natočen film o králi Artušovi (S. Connery), rytíři Lancelotovi (R. Gere) a krásné...
před 4 roky
zip

zip

Tak na to se těším:-)
před 4 roky
verunkawrath

verunkawrath

Obsazení je tedy luxusní,tohle jdu vyzkoušet hned :)
před 4 roky
Další články k tématu