6. 11. 2020

Novinka pod lupou: Kärlek & anarki (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Kärlek & anarki (Láska a anarchie)
Žánr romantický, komedie, drama
Stanice Netflix (Švédsko)
Premiéra 4. 11. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 33 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Sofie je manželka, matka dvou dětí a cílevědomá kariérní konzultantka. Hrdinka dostane za úkol zmodernizovat staré knižní vydavatelství, kde se setká s mladým IT technikem Maxem a ke svému překvapení s ním začne flirtovat. Sofie a Max se tajně vyzývají k tomu, aby dělali věci mimo společenské normy. Vše začíná nevinně, ale hra se čím dál více komplikuje, až vzniknou důsledky, které se vymknou kontrole.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Švédská romantická komedie? Po loňském příjemném překvapení Home for Christmas jsem měla velká očekávání. A po pilotu musím říct, že jsem opět jednou nadšená a připravená na maraton. I když nejde o vánoční téma, myslím, že seriál se ke svátkům bude výborně hodit. Nenáročná oddychovka se sympatickým obsazením, co víc si přát.

I když se mi pilot líbil, neutíkal mi až tak rychle. Má jen půl hodiny, ale přišlo mi, že už musím sledovat minimálně třetí díl. Neříkám to jako zápor, protože příběh se mi opravdu líbil, jen mi to přišlo zvláštní a začala jsem podezírat Netflix, že mi zapomněl ukázat přechod do dalšího dílu.

První díl zatím jen naznačil, jak příběh bude vypadat. Určitě se do tématu výzev ponoří mnohem hlouběji a jsem moc zvědavá, co všechno hrdinové budou muset podstoupit a s jakými důsledky. Téma je docela neokoukané a vypadá hodně zajímavě.

Jen teda nedokážu moc pochopit, proč hrdinka má potřebu masturbovat padesátkrát denně. Chápu, že se to muselo do příběhu zařadit, aby se rozvinula hlavní zápletka, ale i tak mi to přišlo trošku přitažené za vlasy. I tak se mi ale pilot líbil a těším se na celý maraton.

  • zajímavý a zábavný nápad na výzvy
  • sympatické postavy
  • nenáročná jednohubka
  • zbytečně moc masturbace
80 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Fruiko

Fruiko

Jsem se do toho pomalu pustil a je to fakt dobrý!
před 3 roky
kumla

kumla

Tak jsem to zkoukla během dnešního odpoledne a byla to příjemná oddechovka...
před 3 roky
Další články k tématu