28. 1. 2020

Novinka pod lupou: Outmatched (Fox)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Outmatched
Žánr komedie
Stanice Fox
Premiéra 23. 1. 2020
Vysílání čtvrtek, 20:30
Délka pilotu 23 minut
Předskokan Last Man Standing
Konkurence Station 19 (ABC), The Unicorn (CBS), Supernatural (The CW), Brooklyn Nine-Nine (NBC)
Tipovačka

O čem to je?

Obyčejný páreček z Atlantic City se snaží zachovat příčetnost. Musí totiž vychovávat své čtyři děti, z nichž tři jsou zcela náhodou certifikovaní géniové.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Tak tenhle výsledek jsem opravdu nečekala. Upřímně, kdykoliv nějaká ze stanic Velké pětky objedná další komediální novinku, automaticky se mi začnou protáčet panenky. Nezáleží na tom, jaké herecké hvězdy se zde objeví, pro mě je hodně těžké najít komerční půlhodinovku, u které bych se alespoň trošku bavila.

K pilotu Outmatched jsem přistupovala s naprosto nulovým očekáváním. Myslela jsem si, že těch 20 minut nějak přežiju a posunu se dál. K mému velkému překvapení mě pilot dokázal od začátku zaujmout a mé nadšení vzrůstalo s přibývajícími minutami. Každý má jiný styl humoru, takže je jasné, že tato novinka nesedne každému. Ale za sebe musím říct, že pro mě jde o nejlepší komediální pilot Velké pětky za pěkně dlouhou dobu.

Na to, že je to v podstatě další komedie o rodině, mi tento fakt ani jednou nepřišel do hlavy. Bylo mi jedno, že postavy mezi sebou mají rodinné vazby. Důležité bylo, že všechny jsou výborně napsané, výborně zahrané a chrlí ze sebe jednu perfektní hlášku za druhou. Vůbec mi nepřišlo, že by vtipy byly nepovedené nebo sklouzávaly do trapnosti. Naopak mi přišly svěží, zábavné a perfektně doplňovaly celý příběh. Hlášky jdou většinou úplně mimo mě, ale ta před závěrem mě rozsekala: „You outsmarted the smart ones. Score one for the dummies.“ „Yep, I used guilt. It's bullying from the hart.“

Biggs a Lawson jsou perfektní manželské kombo, jejich chemie je uvěřitelná a skvěle jeden druhého doplňují. Trojici géniů (také výborně zahraných) dokonale vyvažuje z části andělsky nevinný a z části totálně sarkastický čtvrtý potomek, který je v této nezvyklé rodince brán paradoxně jako dar z nebes a největší poklad, protože holka je jako jediná „normální“.
  • povedené vtipy a nezapomenutelné hlášky
  • herci a postavy
  • zajímavý koncept
90 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
SparkySpeirs

SparkySpeirs

Ten konec byl nejvíc bomba! :D »SPOILER« Jinak já na to koukala každý týden, jak díly vycházely, a...
před 3 roky
andromache

andromache

Já se na to dala teď v rámci výzvy a jako člověk, co zná někoho s IQ kolem 140 osobně se...
před 3 roky
andromache

andromache

Okej, dokoukáno finále a fakt mě dost mrzí že nedostali druhou řadu.. Docela by mě zajímala dynamika...
před 3 roky
Další články k tématu