30. 9. 2020

Novinka pod lupou: 100 días para enamorarnos (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název 100 días para enamorarnos
Žánr telenovela
Stanice Netflix
Premiéra 28. 4. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 42 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Connie už nebaví, že ji manžel bere jako samozřejmost. Společně se rozhodnout žít 100 dní odděleně, aby zjistili, zda je tato zkušenost dokáže přivést zpět k sobě.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Už docela dlouho jsem neviděla klasickou telenovelu. Nejsem si ani jistá, jestli tento seriál do kategorie úplně spadá. Co jsem vypátrala, jde o nějakou americkou verzi jiné telenovely, ale i tady se mluví španělsky a snad tu jsou i stejné postavy a herci, takže jen v jiném městě? Moc tomu nerozumím, každopádně to najdete na Netflixu.

Tak co si budeme povídat, je to trošku přitažené za vlasy. Luxus na úkor neštěstí v lásce, nutnost volby, návrat staré lásky… všechno hraje do karet pořádnému dramatu, které zcela jistě během těch 57 epizod vypukne.

Postavy mi až tak sympatické nejsou – asi je to tím, že podobné problémy opravdu nemám. Ale líbí se mi prostředí, kde se příběh odehrává. Úspěšné právnické duo si žije na vysoké noze a dobře se na to kouká. Nečekejte žádnou hitparádu nebo hluboké téma, prostě u toho jen vypnete.

  • nenáročná oddychovka
  • prostředí
  • nevýrazné postavy
  • neutkví v pamětí
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu