26. 1. 2020

Novinka pod lupou: Endlings (CBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Endlings
Žánr sci-fi, rodinný
Stanice CBC
Premiéra 5. 1. 2020
Vysílání neděle, 18:00
Délka pilotu 28 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Herci Michela Luci, Kamaia Fairburn, Edison Grant, Cale Thomas Ferrin, Neil Crone

O čem to je?

Příběh je zasazen do blízké budoucnosti a vypráví o čtyřech dětech v pěstounské péči, kteří narazí na mimozemšťana. Ten cestuje po galaxii a sbírá poslední zvířata každého druhu, než dojde k jejich vyhynutí. Na Zemi zachrání posledního slona, ovšem jeho loď má nehodu a ztroskotá na farmě u těchto dětí. Nyní je na Johnnym, Tabby, Finnovi a Julii, aby jeho loď opravili a poslali ho na cestu dřív, než je vládní agenti všechny najdou a uvězní.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Tak nějak už podle plakátu jsem čekala, že to bude seriál pro děti. Ale nikde jsem kategorii Children neviděla, tak jsem si říkala, že to přece jen zkusím, a třeba seriál příjemně překvapí. No, co si budeme povídat, je to pro děti. Tak trošku mi to připomínalo styl Strážců vesmíru, i když nevím proč, když je příběh úplně, ale úplně jiný.

Seriál je nenáročný na sledování, ale nějakou velkou zábavu od něj taky nemůžete čekat. Máme zde roztomilého mimozemšťana v nesnázích, kterému vaše malé ratolesti budou určitě fandit – seriál je výborná volba pro ty, kteří chtějí svoje děti na chvilku zabavit a nechtějí k tomu využívat Teletubbies. Samozřejmě je tu ještě ta jazyková bariéra, protože pětileté děti asi angličtinu ještě na sto procent neovládají :-) Dobře, možná je seriál vhodnější spíše pro americké, resp. kanadské dětské publikum (jelikož jde o kanadský kousek).

Moc se toho tady říct nedá. Dětské postavy ničím nevyčnívají, ale vyloženě ani nevadí. Osobně by mě je nebavilo sledovat, protože je to opravdu až moc jednoduché a předvídatelné. Ale jelikož jsem v dětství byla velká fanynka Strážců vesmíru, tak si myslím, že kdybych se na seriál koukala před takovými 23 lety, tak bych se do něj solidně zažrala.
  • perfektní pro děti
  • nenáročná oddychovka
  • je to prostě seriál pro děti, dospělým nic moc neřekne
50 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu