Diskuze k článku Novinka pod lupou: Unseen (Netflix)
avatar uživatele
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
7. 4. 2023 / 12:51:51 (před 58 týdny)
off

A co na to "AI" Sage?

Seriál Unseen, vytvořený Netflixem, je temnou kriminální thrillerovou sérií. Hlavní postavou je žena jménem Mlungisi, která pracuje jako úklidovková síla v Johannesburgu v Jižní Africe a zároveň se snaží najít svého zmizelého manžela.

Seriál má velmi silný vizuální styl, který dokáže diváky vtáhnout do světa temnoty a nejasností. Mlungisi se snaží zjistit, co se stalo s jejím manželem, který zmizel při cestě do práce. Když začne objevovat stopy, které vedou k jeho zmizení, začne se zároveň propadat do vlastního temného světa, kde se musí vypořádat s vlastními traumaty.

Seriál je velmi napínavý a plný nečekaných zvratů. Herecké obsazení je velmi dobré a hlavní herečka, Nompilo Gwala, exceluje jako Mlungisi. Její výkon dokáže diváky vtáhnout do jejího světa a udržet je v napětí.

Celkově lze říci, že seriál Unseen je velmi silným příspěvkem do žánru kriminální thriller a je skvělým způsobem, jak se podívat na život v Johannesburgu. Jeho výrazný vizuální styl a silné herecké výkony z něj dělají jednu z nejlepších sérií na Netflixu. Pokud máte rádi napínavou a temnou kriminální drama, určitě byste si měli seriál Unseen nechat ujít.


Je to správně?

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."