13. 8. 2016

The Strain láká na zlomové momenty

The Strain láká na zlomové momenty

Výkonný producent The Strain slibuje v nadcházející sérii několik příběhových zvratů. Nabídl také otázku k zamyšlení: Může být nadcházející série tou poslední? Nových dílů se dočkáme v neděli 28. srpna.

První z nových informací je ta, že na scénu přichází spousta kombinací, které propojí dějové linky hrdinů. Někteří se dají dohromady, spojí síly proti Pánovi a utvoří tak vztahy, které nikdo neočekával. Můžeme se těšit na plno zábavných momentů. Dočkáme se i celé řady nových a zajímavých efektů. Tvůrce si je jist, že překonávají v nových epizodách sami sebe, a to několikrát po sobě.

Prvního zásadního zvratu se dočkáme již ve třetím díle. Tvůrce Chuck Hogan slibuje, že to, co se stane, nikdo nečekal, zvlášť v již tak rozjetém ději minulých řad.

Na letošní letní novinářské konferenci dále Hogan a Carlton Cuse prozradili následující: Uvidíme více z Quinlanova života, pochopíme jeho minulost a jeho jednání. Dále se prohloubí znalost diváků o podrobnostech života Eichorsta. Hogan prozradil, že se tvůrci několikrát radili ohledně zabití Nory a Zach je nadále držen svou matkou pod její „ochranou“.

Cuse se svěřil, že původní záměr byl seriál vytvořit na tři roky, nicméně příběh se vyvinul do jiné roviny a výsledkem je prodloužení nápadu až na pět řad. Aktuálně začínají vymýšlet potenciální čtvrtou řadu a podle toho, jak se příběh vyvine, by teoreticky mohli směřovat ke konci už příští rok. Vše je ale zatím ve hvězdách.


Těšíte se na třetí sérii? Myslíte si, že by měl děj seriálu skončit pátou řadou?

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
La.Volpe

La.Volpe

To čekání je celkem ubíjející. Vždy začínali v červenci, teď až na konci srpna :( Těším se na...
před 7 roky
007.dany

007.dany

Přesně tak,také se těším... :)
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

Na ty zvraty se opravdu těším :)
před 7 roky
Další články k tématu