24. 10. 2016

The Walking Dead: Kdo přišel do kontaktu s Lucille?

The Walking Dead: Kdo přišel do kontaktu s Lucille?

Upozornění: Článek obsahuje spoilery z včerejší premiéry sedmé série The Walking Dead.

Nekonečné měsíce jsme čekali, ale i když jsme se snažili připravit na všechny možné scénáře a všechna možná vyústění, přesto premiérová epizoda The Walking Dead (Živí mrtví) byla šokující a smutná. Dozvěděli jsme se, že Negan zabil ne jednoho, ale hned dva hrdiny.

Epizoda však diváky napínala dobrých dvacet minut. Díl začal událostmi, které sledovaly konflikt Negana a Ricka až poté, co záporák zabil jednoho z přeživších. „Patříš mně,“ řekl Negan Rickovi poté, co ho téměř donutil useknout ruku svému vlastnímu synovi. Hláška v podstatě dokonale shrnuje celou epizodu i většinu celé sedmé řady.

Odhalení toho, kdo zemřel, přišlo po dvaceti minutách, a bylo to hodně brutální. Jako první padl Lucille za oběť Abraham. Tím však Neganovo řádění neskončilo. Svůj poslední dech vydechl také Glenn, který zemřel jako varovný příklad pro ostatní poté, co se Daryl pokusil na Negana zaútočit za vraždu Abea.

I když během čekací doby bylo několik náznaků toho, že by v epizodě mohlo zemřít více postav, druhá smrt v podobě Glenna jistě mnohé šokovala. V komiksech sice Glenn je jednou z Neganových obětí, ale mnozí věřili, že přežije minimálně několik epizod sedmé série. O to víc, když v minulé řadě bylo tak dlouhou dobu nejasné, zda přežil útok Chodců.


Už máte za sebou první díl? Co říkáte na brutální vyústění velkého cliffhangeru? Potvrdily se vaše tipy? Čí smrt vás mrzí nejvíce?

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře20zobraz všech 20 příspěvků
inekafe

inekafe

Asi žiadna... Z redaktorov píšucich pre Scénu to myslím nikto nesleduje. :P Just sayin'...
před 7 roky
Koldik

Koldik

Jediny serial, ktory sledujem spolu so zenou a ta povedala, ze sa uz na to nechce pozerat. takze si myslim,...
před 7 roky
IP Freely

IP Freely

Škoda že to s tím Carlem nedopadlo, bylo by hezký mít Carla aspoň bez ruky když už tam je. Dalea...
před 7 roky
Další články k tématu