avatar uživatele

KeyCe

off
JménoKeyCe
Věk32 let — narozeniny slaví za 138 dní (Váhy)
BydlištěOstrava
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky KeyCe
plakát
Love Never Lies
23. listopadu 2021
další názory k seriálu

Nechápu :D

Teď jsem se dodívala na jeden zátah na tohle, což ani nevím co si mám o tom myslet. Jako bavilo mě to, hlavně ten detektor a verdad nebo mentira, ale po všech scénách a co tam viděli a slyšeli, jsem byla docela v šoku, že všichni spolu nakonec zůstali :o
To co se tam dělo by u mě určitě nepřošlo a druhou šanci by fakt nedostal. Nevěra je nevěra a druhá šance odtud potud. Jestli bude druhá série, tak si ještě rozmyslím, zda se na tuhle šílenost kouknu :D

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
70 %
plakát
Lauren
5. července 2015
další názory k seriálu

Troian - breathtaking

Lauren v podání Troian Bellisario bylo pro mě velké překvapení. Musím říct, že v dobrém smyslu. Troian znám jedině jako Spencer z PLL a hraje ji samozřejmě úžasně, ale její podání Sgt. Lauren Weil mi vyrazilo dech. Příběh byl dobře napsaný a podaný. Měla jsem u něj často nervy, protože jsem nemohla uvěřit jak se to řešilo, a tak jsem byla velice ráda za tu poslední scénu..za ten telefonát :)
Ostatní herecké obsazení se taky povedlo, hlavně Major Jo Stone - Jennifer Beals
určitě doporučuji se podívat, stojí to za to :)

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
Doktorka z Dixie
6. dubna 2015
další názory k seriálu

♥ Long Live The Heart ♥

Hart of Dixie díky Zoe, Wade, Lavon, George, Lemon a AnnaBeth a vlastně kvůli celému Bluebellu je úžasný seriál se skvělými postavami a hlavně vztahy :)

Miluju velkoměsta, ale někdy když jsem se na HOD dívala, jsem si říkala, že by bylo super na chvilku pobýt v tak božím městečku, kde si všichni pomáhají a mají se rádi.. A ty jejich akce :D Hlavně jsem ráda, že to dostalo pořádněho ukončení jak si to zasloužilo.

Long Live the Heart byla krásná tečka a nemůžu si to přestat zpívat :D Celý seriál byl skvělý..neříkám, že neměl nějaké chyby, ale který nemá..proto určitě kouknětě :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Ve službách FBI
30. prosince 2014
další názory k seriálu

Au Revoir

Seriál, na který jen tak nezapomenu :) Nebude to jen díky sexy podvodníčkovi Nealovi, který mě ve mě vzbuzuje každým převlekem, oblekem či úsměvem něco co raději popisovat nebudu :D Ale i Peter má velké kouzlo jako FBI agent, který Neala pokaždé nejen chytí, ale má v něm i přítele a oporu a to se mi na seriálu moc líbilo :) Mozzie a jeho popíjení vína, bez kterého by seriál ani nebyl tak úžasný jaký byl.. Podle mě tam byli dobře vymyšlené dialogy, scény, vztahy jak pracovní (Jones, Diana) tak osobní Suit a El (ti překonali vše a tak to má být přece.. v dobrém i ve zlém a to jen tak v každém seriálu nenajdete).

Konec seriálu alias Nealův last con byla výborná tečka seriálu :) Ano, pobrečela jsem si, ale věděla jsem, že to tak nemohlo skončit a neskončilo :) Akorát, mě mrzí, že nejel do Londýna za Sárou, protože ti dva prostě měli být spolu...ale kdo ví :p

White Collar všem vřele doporučuji, jak už bylo tady hodně řečeno, není to obyčejná kriminálka, kde se jen střílí a těla a vraždy jsou v každém díle, ba naopak :) Však si to pusťte sami a uvidíte, že to budete hltat od začátku až do Au Revoir :)

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %