avatar uživatele

Miška_

off
JménoMiška
Věk25 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Miška_
plakát
Život beze slov
25. května 2017
další názory k seriálu

Originální komedie pro zpestření odpoledne

Začala jsem to sledovat, když byla pauza ve vysílání The middle a já mám takovéhle oddechovky ráda, je to ideální na odpolední odpočinek, který si díky tomuhle seriálu zpříjemníte velkou dávkou humoru a i špetkou dojetí, která se v některých epizodách nachází.
Je to asi trochu nereálné, situace, které se tam dějí, je těžké si představit vedle u sousedů, například, ale to nic nemění na tom, jak se u toho bavíte - což je zvláštní už jen z toho důvodu, že hlavní postavou je mladý kluk na vozíčku. Ale absurdita situací a způsob, jak je tahle rodina řeší, je geniální. Postavy jsou originální a rozhodně to má ještě co nabídnout...
Stovku tomu nedám jen z toho důvodu, že mi to pořád nepřirostlo k srdci tolik, jako jiné krátké komediální seriály, ale po první řadě říkám, že se nemůžu dočkat další. Snad to bude mít jen zlepšující tendenci a ne naopak.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Tým Škorpion
19. října 2014
další názory k seriálu

Jiné a skvělé

Tento seriál je pro mě překvapením... Netuším, co mě donutilo pustit si pilotní díl, snad to byla nuda a několik málo recenzí (avšak všechny kladné), ale absolutně toho nelituju. Je pravda, že první díl mě nějak neoslnil, ale po shlédnutí všech čtyřech doposud odvysílaných (a to během nejkratší možné doby - jeden díl za druhým) jsem se do toho seriálu naprosto zamilovala. Skvělé postavy a skvělý herci, humor, vtip, inteligence... Tomuhle seriálu nic nechybí. Doufám, že to tak bude dál a neklesne postupem času na kvalitě :)

89 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
78 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %
plakát
Bylo, nebylo
14. října 2014
další názory k seriálu

Once upon a time...

Na tento seriál jsem narazila náhodou - a nelituju toho. Původně seriál sledovaný kvůli oblíbenému herci, se stal jedným z těch, které jsem doslova zhltla v několika týdnech - a to všechny odvysílané (tudíž 3) série naráz... Ačkoliv nejsem fanda pohádek - "a žili šťastně až do smrti" - tohle mě dostalo. Možná právě proto, že tam takových konců je málo a vždy se tam něco děje. Možná kvůli skvělým postavám a hercům... První série byla naprosto geniální, tak to bylo až do třetí a Kapitán Hook si mě získal, asi tak jako většinu holek v mém věku... Teď ten seriál ztrácí na kvalitě. Zakomponovat tam Frozen (podotýkám, že tu pohádka samu o sobě mám ráda) asi nebyl nejlepší nápad, volba hereček na Elsu a Annu (snad jsem ty jména nespletla) taky nebyla z mého pohledu šťastná. A co se týče těch starších postav, Emma mi nikdy nějak nesedla, s Henryho se stal asi můj nejmíň oblíbený charakter, naopak Regina šla ze dna téměř na vrchol. O Rampelnkovi a Belle mluvit nebudu, ty jsou naprosto fantastičtí.
Jak bych to shrnula... Seriál je to skvělý, flasbacky naprosto geniální, pohádky přepracovaný tak, že se u toho nudit nedá. Ale občas je to prostě moc a 4. série - ačkoliv jsou zatím venku 3 díly - je slabá.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %