22. 6. 2018

Den v seriálech: Roseanne, Dynasty, Good Doctor a další

Den v seriálech: Roseanne, Dynasty, Good Doctor a další

Léto je na seriálové novinky sice slabé, dnes v noci se jich přesto pár objevilo.

The Good Doctor

Ve druhé sérii lékařského dramatu The Good Doctor získala víceepizodní roli herečka Lisa Edelstein. Ztvární Dr. Blaizeovou, expertku onkologie, která se vrací do nemocnice po krátké pauze na žádost doktora Glassmana, aby mu pomohla vyléčit jeho rakovinu. Blaizeová se ho však ani trošku nebojí, dokonce jí bude dělat radost, když mu bude dokazovat, že ona je ta, která v jejich vztahu o všem rozhoduje.

Pro herečku půjde o znovushledání s tvůrcem a producentem seriálu Davidem Shorem, s nímž pracovala naposled před sedmi lety na jiném lékařském hitu, Dr. House.

Dynasty

Druhá řada Dynasty dost možná přijde o jednoho klíčového hráče. Na druhou stranu je však také možné, že mlžící řeči, které se na následujících řádcích dočtete, vznikly jen kvůli tomu, aby seriál vyvolal podobný efekt jako údajná stálá smrt Jona Snowa v GoT (a skoro všichni víme, jak to nakonec dopadlo).

Každopádně podle dostupných informací se ve druhé sérii již nevrátí Nathalie Kelley, představitelka Cristal. „Pro druhou řadu jsem nic nečetla. Vím, že jsem skončila se střelnou ranou a vím, že nebudu natáčet druhou řadu.“ Herečka dále pokračovala: „Je to koma? Je to smrt? … Vlastně nevím. Ale vím, že se v červenci nevracím do Atlanty, že zůstávám v Los Angeles… Mám svůj život zpátky.“

Tak co myslíte, mluví herečka smrtelně vážně, nebo nás čeká nějaký grandiózní návrat Cristal v pozdějších epizodách?

Roseanne

Kdo by v posledních týdnech nečetl alespoň jeden článek týkající se toho, co se děje na ABC a kolem skandálá s Roseanne. Seriál byl zrušen, nicméně o oblíbené postavy v nové sezóně nakonec opravdu nepřijdeme. V noci stanice oficiálně dala zelenou spin-offu The Conners, který se bude vysílat již na podzim a Roseanne Barr s ním nebude mít vůbec nic společného.

V podstatě se dá říct, že to bude Roseanne bez Roseanne. V The Conners se objeví všechny ostatní postavy včetně Dana, Jackie, Darlene, Becky a DJe. Prozatím není jasné, jak ze seriálu bude postava Roseanne odepsána. Podle dostupných informací herci podepsali roční smlouvu na tento seriál s tím, že dostanou zaplaceno úplně stejně, jak to měli domluveno na pokračování Roseanne, což je okolo 300 tisíc dolarů za epizodu.

Dear White People

Seriálových osudů vám dlužím ještě docela dost. V rámci dnešního článku alespoň prozradím, že fanoušci komedie Dear White People se můžou těšit na třetí řadu. Netflix oznámil, že byl seriál prodloužen.


Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Caroline115

Caroline115

Jsem zvědavá na The Connors...ne proto, že bych na to chtěla koukat, ale spíše mě zajímá, jestli to budou...
před 5 roky
milosh

milosh

Vlk se nažere a koza zůstane celá... přece ten nově objevený zlatý důl nenechají ležet ladem :D
před 5 roky
SparkySpeirs

SparkySpeirs

Z Lisy Edelstein jsem nadšená, Cuddyovou jsem měla vždycky ráda :) uvidíme jaká bude její druhá doktorka :)
před 5 roky
Další články k tématu