22. 7. 2018

Den v seriálech: Comic-Con, 2. část

Den v seriálech: Comic-Con, 2. část

Vítejte u souhrnu z druhého comic-conového dne. Co nám přinesl? Už jste se mohli dozvědět, že se chystá reboot Buffy, na který bude jako výkonný producent dohlížet i tvůrce původního seriálu Joss Whedon. To ale zdaleka není vše, co jsme se mohli dozvědět.

Další velkou zprávou je prodloužení letošní superhrdinské novinky Cloak and Dagger pro druhou řadu. Rozhodnutí stanice Freeform není překvapivé, seriál totiž od počátku sklízel velmi pozitivní recenze za dobré vykreslení postav. Premiéra desetidílné druhé řady je naplánována na jaro 2019.

Vy-víte-kdo oficiálně potvrdil, že opouští The Walking Dead. Seriál se vrací na obrazovky 7. října, na CC jako tradičně představil i trailer:


Trailerů bylo ale o poznání více, např. Vikings, kteří se vrací 28. listopadu:


Dále Lore od Amazonu, který se vrátí 19. října:


Nebo The Tick:


A taky chystaná novinka Homecoming s Julií Roberts a Samem Esmailem, která se představí 2. listopadu (plus nechybí ani plakátek):


Nechyběl ani trailer na druhou řadu Star Trek: Discovery:


A v neposlední řadě se zde objevila ukázka třetí série Stan Against Evil:


Několik castingových střípků

Jordan Calloway (Khalil Payne) byl povýšen mezi stálé postavy v Black Lightning.
Jeff Ward (Deke Shaw) byl povýšen mezi stálé postavy v Agents of S.H.I.E.L.D.
Samantha Morton získala roli záporačky Alphy v The Walking Dead.
Frances McDormand si v Good Omens zahraje Boha, alespoň to tvrdí tvůrce Neil Gaiman.
Noomi Rapace se přidává k osazenstvu druhé řady Jack Ryan jako Harriet „Harry“ Baumann.
Teri Polo a Sherri Saum si zopakují své role z The Fosters ve spin-offu Good Trouble.
Tim Kang z Mentalisty posílí herecký tým novinky Magnum P.I.
Rebecca Romijn se přidává k hercům v Star Trek: Discovery v roli Number One.

Další střípky

Supernatural: Nová série bude kratší z toho důvodu, že oba hlavní představitelé chtějí trávit více času s rodinami. „Není to o penězích nebo větší slávě, ale o tom, jak zkvalitnit osobní i pracovní život. Tím, že oželíme těch pár epizod, dostaneme téměř celý měsíc volna navíc. Když máte přestávku v natáčení jen 2,5 měsíce, tak to opravdu rychle uteče,“ prozradil Jensen Ackles.

Manifest: bude zde záhada na pokračování, tvůrci mají přesný plán, kam se příběh bude vyvíjet, vědí, jak skončí

Krypton: hlavním záporákem ve druhé sérii bude Lobo

The Expanse: děkovací video od herců, nová série se pohne v knihách hodně dopředu, půjde o novou kapitolu

The Tick: představí se nové postavy, např. superzáporák bankovní lupič, snahou je ukázat co nejvíce postav z komiksů

The Passage: premiéra bude na začátku roku 2019, jinak se promítal pilot, mnoho času na rozhovor proto nebylo

The Big Bang Theory: nová série začne líbánkami Sheldona a Amy, prozatím žádné jejich dítě v dohlednu, objeví se dospělá verze Tama Nguyena, kamaráda Sheldona z Young Sheldon, Kunal Nayyar chce pro Raje přítelkyni, publikum navrhlo na hostování Gal Gadot a Margot Robbie

Lucifer: Tom Ellis se nebojí svlékat, když seriál míří na odvážnější Netflix, žertoval, že jeho zadek je jeho nejlepší část těla a že ho bude mít oholený a připravený pro kamery, samozřejmě také nechybělo poděkování fanouškům za celou kampaň k záchraně seriálu, která byla pohlcující

Star Trek: Discovery: dočkáme se některých odpovědí, jen ne takovým způsobem, jak bychom očekávali, v nových epizodách se toho děje opravdu hodně, co neustále bude postavy testovat, budou si muset vybrat mezi vlastními rodinami a svou startrekovskou rodinou… rodina bude jedním ze základních témat

Nové projekty

Reboot Buffy

CBS All Access rozšiřuje univerzum kolem Star Trek Discovery. V prosinci se bude vysílat spin-off Star Trek: Short Treck, který vyplní čas do lednové premiéry druhé řady Discovery. Každá epizoda bude mít vlastní příběh na 10–15 minut. Prozkoumá klíčové postavy a témata, která se vážou k Discovery i rozrůstajícímu se vesmíru Star Treku.

Shonda Rhimes se svým Shondalandem vyvíjí pro Netflix hned osm seriálů! Jeden z nich vytvoří sama Rhimes.

1. Nepojmenovaný projekt od Shondy: Založeno na článku z New York Magazine. Na Manhattanu se kamarádi hledají snadno. Hlavní hrdinka se ráda seznamuje. Je to ale žena, která je ztělesněním amerického snu? Nebo největší podvodnice v New Yorku? A pokud podvodnice, užijete si, když se na vás zaměří? Shonda je zde jako tvůrkyně a výkonná producentka.

2. Nepojmenovaný projekt Bridgerton: Adaptace bestsellerových románů od Julie Quinn. Jde o chytrý feministický pohled na anglickou romanci, která odhalí zářivé, zámožné, sexuální, bolestivé, zábavné a někdy osamělé životy mužů a žen z londýnské smetánky. Příběh je vyprávěn očima mocné rodiny Bridgertonů.

3. The Warmth of Other Suns: Adaptace stejnojmenné knihy od Isabel Wilkerson. Seriál sleduje dekádu trvající migraci Afroameričanů, kteří prchají z jihu a hledají lepší život na severu a západě mezi lety 1916 až 1970.

4. Pico and Sepulveda: Příběh se odehrává ve 40. letech 19. století na smyslném a surrealistickém pozadí tehdejšího mexického státu, Kalifornie. Seriál sleduje konec idylické éry, když americké síly ohrožují brutalitou a válkou hranice, aby pro sebe tuto nádhernou oblast získaly.

5. Reset: My Fight for Inclusion and Lasting Change: Seriál podle průlomového memoáru Ellen Pao, který sleduje její život i kariéru. Příběh zahrnuje právní spor vůči bývalému zaměstnavateli, který se propíral v médiích, otřásl Silicon Valley až k samému jádru pánských klubů a předznamenal vznik hnutí TIme's Up.

6. The Residence: Adaptace nonfikční knihy The Residence: Inside the Private World of the White House. Příběh nabízí podrobný přístup do Bílého domu a k jeho zaměstnancům. Sledujeme úspěchy i neúspěchy v životech těchto lidí, kteří jsou na blízku prezidentově rodině v jednom z nejslavnějších domovů v historii.

7. Sunshine Scounts: Černá komedie, ve které apokalyptické neštěstí zastihne skupinku dospívajících dívek v kempu. Hrdinky přežijí, nicméně musí pracovat na svých schopnostech k přežití a ujistit se, že zbytek lidstva se nachází v Sunshine Scout Law.

8. Hot Chocolate Nutcracker: Dokument o taneční škole Debbie Allen.

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
Tulrika

Tulrika

Těším se na nové Vikingy a Bridgertony. Četla jsem celou sérii a ta rodina byla bezvadná. Jedna z těch...
před 5 roky
Litocha

Litocha

Tak to já si zfilmované Bridgertony moc představit nedokážu. U adaptací knížek, které mám ráda, bývám...
před 5 roky
Caroline115

Caroline115

Já se těším na ten seriál od Shondy o tý podvodnici, která všechny obalamutila a žila si jak nejbohatší...
před 5 roky
Další články k tématu