3. 1. 2019

Den v seriálech: Castingy, projekty, střípky atd. (2. část)

Castingy

Weird Al Yankovic bude hostovat v Happy! jako Smoking Man Baby, kterému propůjčí svůj hlas.
Evan Roderick se přidává k osazenstvu chystaného bruslařského dramatu Spinning Out od Netflixu.
Connor Jessup a Emilia Jones získali sourozenecké role (Tyler a Kinsey) v chystané novince Locke and Key od Netflixu. Dalšího bratra Bodea ztvární Jackson Robert Scott.
Ve druhé sérii The Terror zazáří legendární George Takei, který zde zároveň bude působit jako konzultant. Druhá řada se bude odehrávat během 2. světové války.
Lindsey Kraft se objeví v The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku) jako manželka Zacka. Její role je plánovaná na několik epizod.
Letní krimi drama Reef Break od ABC formuje osazenstvo. V hlavních rolích se objeví Poppy Montgomery a Ray Stevenson.
Sasha Roiz bude novým nápadníkem Donny v Suits (Kravaťáci).
Tisha Campbell-Martin získala roli Carol Larabee v sitcomu Last Man Standing (Poslední chlap). Když seriál běžel na ABC, v této roli zde hrála Erika Alexander, jde tedy o další přeobsazení.

Herci míří do pilotů

Geffri Maya Hightower získala hlavní roli v TNT pilotu Beast Mode.

Premiéry

Stranger Things: 4. července na Netflixu
Doom Patrol: 15. února na DC Universe

Nové projekty

Fox objednává pilot Filthy Rich podle stejnojmenného novozélandského seriálu. Jde o dramatickou komedii o dvou tvrdohlavých chytrých ženách, které dokáží udělat cokoliv k ochraně svých milovaných. Když zámožný ředitel světově největší křesťanské stanice náhle zemře při nehodě letadla, jeho žena a dospělé děti jsou ohromeni zjištěním, že muž měl i jiné nemanželské děti, které zahrnul do své závěti. Všichni dědici mají zcela odlišné představy o tom, jak s rodinným impériem naložit.

Netflix objednává seriál o dospívání I Am Not Okay with This, který je opět podle mikrokomiksu od Charlese Forsmana, podle kterého vznikl také úspěšný End of the F***ing World. Příběh vypráví o dospívající dívce, která se musí vypořádat se střední školou, problémy v rodině, sexualitou a záhadnými superschopnostmi, které se v ní začínají probouzet.

HBO objednává minisérii Gorilla and the Bird o neomezené lásce matky ke svému bipolárnímu synovi.

Vin Diesel bude produkovat policejní drama, které vyvíjí stanice NBC. Hlavním hrdinou je detektiv Cal Conway, který se probouzí z kómatu s mimořádnými kognitivními schopnostmi. Vrací se do služby a řeší ty nejkomplexnější případy. Nicméně brzy přijde na smrtelné vedlejší účinky, které z jeho nového daru rázem dělají prokletí.

ABC v midseason

Dancing with the Stars poprvé v historii nebude mít jarní cyklus. Místo něj poběží The Bachelor a American Idol: The Search for a Superstar (American Idol).

Novinka A Million Little Things se přesune na čtvrtek po Grey's, místo ní ve středu poběží další novinka Whiskey Cavalier.

Hasičský Station 19 si dá pauzu a vrátí se 7. března, kdy poběží ve čtvrtek spolu s další řadou For the People.

18. března bude mít premiéru novinka The Fix, která v pondělí nahradí drama The Good Doctor; to totiž do té doby už bude mít za sebou osmnáctidílnou druhou řadu.

Další střípky

Ke konci minulého roku se psalo, že herci z původního Beverly Hills 90210 chystají revival, který nabízí stanicím. Nyní to ale spíše vypadá, že se všichni spojili proto, aby vytvořili nový mockumentary seriál. Ani jedna z verzí prozatím nebyla oficiálně potvrzena, musíme si tedy počkat na to, co z projektu nakonec vyleze.

Kabelovka Bravo pracuje na rebootu populárního seriálu Queer as Folk. Tvůrce britského i amerického seriálu Russell T. Davies zde bude jako výkonný producent. Potenciální seriál je popisován jako moderní zpracování původního britského seriálu o skupince párty milujících přátel, kteří podporují homosexuální komunitu. V rebootu budou nové postavy a nové prostředí.

Black-ish, The Goldbergs (Goldbergovi), The Kids Are Alright a Single Parents dostávají extra epizody. Black-ish bude mít v této sérii 24 dílů, ostatní seriály 23 dílů.

Před Vánoci se řešil velký skandál ohledně seriálu Bull. Vyšlo najevo, že stanice CBS zaplatila 9,5 milionu dolarů herečce Elize Dushku, která díky tomu nezveřejnila svá obvinění o obtěžování ze strany hlavního představitele, herce Michaela Weatherlyho. Její postava, která se měla ve druhé řadě zařadit mezi ty stálé, byla v tichosti odepsána.

Prodloužení Modern Family (Taková moderní rodinka) pro 11. sérii je na dosah, herci postupně uzavírají nové smlouvy. Podle dostupných informací by nová řada měla mít nejméně 18 epizod.

Netflix uvedl, že nejvíce si lidé dávali maratonem seriál On My Block. Na druhém místě skončila druhá řada Making a Murderer, na třetím pak druhá řada 13 Reasons Why.

Během natáčení šesté série Power zemřel jeden ze členů štábu. Natáčení bylo prozatím pozastaveno.

Letošní předávání Zlatých glóbů budou moderovat Andy Samberg a Sandra Oh.

Na první fotku ze čtvrté řady Lucifera se můžete podívat zde

Trailery

Stranger Things


Gotham


Doom Patrol


Game of Thrones (Hra o trůny)


Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
patrik1177

patrik1177

No ten GoT teaser je už docela starý (pár týdnů). Ani jsem si nevšiml, že se tady zatím...
před 5 roky
Micuda98

Micuda98

Lucifer!!!
před 5 roky
Lill

Lill

Ja nejako extra tieto promo videá a teasery nevyhľadávam, vždy na mňa niekde na nete vyskočia. :D Ale toto...
před 5 roky
Další články k tématu