Diskuze k článku S lupou do historie: The Fosters
avatar uživatele
pataaaaaa159
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
19. 8. 2018 / 11:17:29 (před 5 roky)
off

Teen + Drama + Freeform?... Ne díky, to radši maraton Ulice

Nikdy není čas nevhodný pro seriál :)
Editováno: 1x | Naposledy: 19. 8. 2018 / 11:31:41
avatar uživatele
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
19. 8. 2018 / 11:54:19 (před 5 roky)
off
pataaaaaa159 napsal(a):

Teen + Drama + Freeform?... Ne díky, to radši maraton Ulice

Chybu děláš ;). Zrovna Fosters bych doporučila všem, kteří argumentují proti adopci dětí LGBT páry. Jo, na začátku to sice vypadá všelijak, ale rozhodně se jim daří do seriálu zapracovávat nejpalčivější problémy aktuální americké společnosti. A ano, Cali má sice silně sebedestruktivní sklony, ale po tom všem čím si prošla jí to člověk ani nemůže moc mít za zlé. Ale na začátku mě pobavila, když byla u Fostrů pár hodin a už ukecala Brandona, aby ji odvezl zachránit bratra :D. Ten panečku zíral (Brandon, ne Judicorn).

Jinak Ragelly, Cali se jako drsňačka tváří jenom na začátku, ale jak se začne odhalovat její příběh, tak se i na tom drsňáctví u ní ubírá. Ale počkej si, až trochu dají prostor Marianně, to je teprve ta správná badass :D. Zato Brandon... Chybí mi poslední čtyři díly, abych se seriálem řádně rozloučila (nějak se k tomu furt nemám), ale zabít ho chci pořád... Ten co rozhodnutí, to pořádné šlápnutí vedle. Taky to byl nejnenáviděnější postava z celého seriálu (aspoň na AfterEllen :D).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
avatar uživatele
pataaaaaa159
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
19. 8. 2018 / 12:27:51 (před 5 roky)
off
andromache napsal(a):

Chybu děláš ;). Zrovna Fosters bych doporučila všem, kteří argumentují proti adopci dětí LGBT páry. Jo, na začátku to sice vypadá všelijak, ale rozhodně se jim daří do seriálu zapracovávat nejpalčivější problémy aktuální americké společnosti.

Tak to teda určitě nedělám, protože Freeform neumí dělat seriály a v životě jsem neviděl dobrej freeform seriál, natož čistý drama, což je ještě o několik levelů horší a stačilo to kdysi proklikat a už mi bylo špatně z toho freeform feelingu. Proti LGBT nic nemám a souhlasím s adopcí dětí, takže o důvod míň to sledovat :)

Nikdy není čas nevhodný pro seriál :)
avatar uživatele
kája14
Dlouholetý uživatel | Cool level: 26 | Ally McBealová
19. 8. 2018 / 17:46:54 (před 5 roky)
off

Ze začátku to byl skvělý seriál, ale pak to bylo furt to samé dokola... Na poslední sérii jsem nekoukala a ani to nemám v plánu. Uvidíme, jaký bude spinoff.

avatar uživatele
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
21. 8. 2018 / 09:19:30 (před 5 roky)
off

Jeden ze seriálů, který jsem si za začátku zamilovala, ale pak jsem už jen mlátila hlavou o zeď z chování postav.

avatar uživatele
Adík
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
21. 8. 2018 / 17:55:31 (před 5 roky)
off

Tak to je překvápko. Čekal jsem, že jste seriál (alespoň z části) viděly. Přiznávám, že mě samotného k němu dovrtala kamarádka, ale v podstatě jej sleduji od vydání 2. série a do teď toho nelituji. Časem je ten seriál dost na houpačce (špatný díl střídá horší a naopak), ale má to obecně takový příjemný feel, zabroušení do mnoha (mnohdy až nečekaných) témat a dle mého se perfektně hodí na maratóny.

Doporučil bych ho sledovat co nejdříve, dokud mnoho z témat je aktuálních.

avatar uživatele
Redmarx
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
25. 8. 2018 / 09:29:16 (před 5 roky)
off

Seriál je stoprocentne jen pro LGBT tolerantni. Prvni rada vcelku zkouknutelna a clovek aspon vidi trochu jiny pohled, druha rada uz horsi a postupne se z toho stala LGBT masaz, kde pokud nejste LGBT, tak si pripadate jako nejakej exot.

Urcite, kdybych vedel, jak se serial vyvine, tak bych ne nej nikdy nekoukal. Po treti rade jsem hodne premyslel, jestli se na neco takoveho dokazu dal divat, ale fakt je, ze nektere postavy jsou skvele zahrane a tudiz jsem to dokoukal, ale ty pozdejsi rady, to chce silny zaludek.