Diskuze k článku Novinka pod lupou: The Cool Kids (Fox)
avatar uživatele
Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
1. 10. 2018 / 15:54:33 (před 5 roky)
off

Tak ale v pátek večer tato cílovka nekouká na televizi a právě ti starší na ní koukají, takže tím bych si vysvětlovala, proč vznikl tento seriál a proč byl dán na pátek :-) A zatím to vypadá, že mu to s LMS svědčí, i když určitě ty čísla ještě poklesnou :-)

avatar uživatele
pataaaaaa159
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
1. 10. 2018 / 16:06:48 (před 5 roky)
off
Po shlédnutí pilotu jsem měl takový ten pocit, co to bylo. Bylo to dobré, špatné, nebylo to? Po dvaceti minutách vám dojde, že jste sledovali ani nevíte co.

tak pod to se můžu podepsat :D

Nikdy není čas nevhodný pro seriál :)
avatar uživatele
ragelly
Autorka článku | Cool level: 127 | Ichabod Crane
3. 3. 2021 / 01:08:17 (před 3 roky)
off

Dokoukáno. Skoro mi přijde, že byl pilot nejslabší :D Nebo už do toho seriálu pomalu dozrávám :'D Jako nebyla to žádná velká hitparáda, ale docela jsem se bavila, několikrát jsem se dokonce zasmála nahlas. Zrušení po první řadě nevadí, je dost možné, že by se mi to brzy přejedlo. Takhle to byla taková fajn jednohubka, která neměla šanci sama sebe vyčerpat a mlít z posledního. Takže fajn, 60 %.

Závěr:
Klasická epizoda (žádný provázaný děj tady nebyl). Kluci slaví výročí svého přátelství. Sid zjistí, že byl až druhou volbou při pozvánce ke stolu, a urazí se. Charlie a Hank si to u něj ale s pomocí Margaret vyžehlí a trojice přátel pozve svou "novou" kamarádku, aby se oficiálně stala součástí oslav výročí přátelství, i když jí na začátku dali jasně najevo, že se jí tahle oslava netýká.