11. 10. 2018

Resident a New Amsterdam dostávají celé série

Resident a New Amsterdam dostávají celé série

Letošní první novinka se dočkala objednávky kompletní sezóny. Po pouhých třech odvysílaných epizodách stanice NBC oznámila, že k první řadě New Amsterdam přidává devět epizod navíc, celkem se tedy fanoušci můžou těšit na plných 22 dílů.

Zpráva není velkým překvapením. Všechny tři dosud odvysílané epizody se těší velmi solidním ratingům. New Amsterdam vypadá spolu s novinkou Manifest hodně nadějně. U druhého zmíněného seriálu se s doobjednávkou zatím zdržuje, a to hlavně kvůli silně silně serializovanému příběhu, který si často vyžaduje limitovaný počet dílů.

Lékařským seriálům se obecně daří. Doobjednávky devíti extra epizod se dočkal také The Resident (Doktoři), druhá série tedy bude mít také 22 epizod. Seriál si prozatím vede obstojně, i když po třech odvysílaných dílech sledovanost přece jen klesá do průměru.

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Romix

Romix

Jsem nikdy podobné lékařské seriály nevyhledával, vystačil jsem si s Housem.. a najednou nevím, jestli...
před 5 roky
Olivia Caroline Jones

Olivia Caroline Jones

prosím můžu se zeptat jaký je New Amsterdam v porovnání se zbylými jmenovanými? :D The Good Doctor...
před 5 roky
Romix

Romix

[citace=Olivia Caroline Jones][/citace] Nevím, co na tom mají ostatní, já na tom mám Emily.. a s tou...
před 5 roky
Další články k tématu