23. 10. 2018

Seriály na ČT: This Is Us, Handmaid's Tale a další

Seriály na ČT: This Is Us, Handmaid's Tale a další

Česká televize opět nakupovala práva na vysílání během letošního Cannes a přivezla si s sebou jednu pecku vedle druhé. Diváci se můžou těšit na další špičkové zahraniční seriály, které se budou vysílat jak s dabingem, tak i v původním znění s titulky.

Na obrazovkách České televize se objeví hit posledních let, drama The Handmaid's Tale (Příběh služebnice), které má za sebou prozatím dvě řady na Hulu. Jde o adaptaci oceňovaného románu od Margaret Atwoodové.

Kromě toho poběží na ČT Art drama This Is Us, které se vysílá již třetím rokem na NBC a jde o jeden z nejsledovanějších seriálů Velké pětky. Seriál se bude vysílat v originálním znění s titulky a jeho český název bude Tohle jsme my.

Samozřejmě nesmí chybět ani tvorba od BBC, kterou ve vysílání ČT zastoupí drama McMafia odehrávající se i na našem území a s účastí českých herců včetně Karla Rodena. Fanoušci se můžou těšit také na drama Doctor Foster.

Naopak ze své vlastní dílny ČT prodala do zahraničí třetí řady seriálů První republika a Labyrint. Zároveň televize uzavřela smlouvu s americkou společností Olympussat, která od nás převezme čtrnáct titulů včetně Případů prvního oddělení, Clony nebo Vražd v kruhu.

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
šotek10

šotek10

No spíš by mě zajímalo, kdy konečně začnou vysílat Broadchurch. ;) Už víc jak před rokem se chlubili tím, že...
před 5 roky
filmmovier

filmmovier

Mno, asi před půl rokem mně zajímalo, kdy se dostane do vysílání Červený trpaslík a rovnou jsem se zeptal...
před 5 roky
Korálka

Korálka

Nevíte někdo kdy budou dávat Handmaid's Tale, prosím? :-)
před 5 roky
Další články k tématu