14. 11. 2018

Den v seriálech: GoT, CW v midseason, Luther a další

Den v seriálech: GoT, CW v midseason, Luther a další

Netflix oznámil, že letošní úspěšná novinka Chilling Adventures of Sabrina dostane vánoční speciál, který se bude vysílat 14. prosince.

Ve věku 95 let zemřel v pondělí legendární Stan Lee. Bývalý ředitel Marvelu vynikal svými ikonickými hostováními v marvelovských filmech, zapsal se však i do seriálového světa – produkoval marvelovské seriály jako Agents of S.H.I.E.L.D., Agent Carter, The Gifted, Inhumans, Jessica Jones a Luke Cage.

The Orvilleplakát k nové sérii.

The Good Cop byl Netflixem zrušen po první sérii.

Project Runway All Stars se vrátí se závěrečnou řadou 2. ledna 2019. Soutěžit zde budou vítězové z odnoží reality show Project Runway z celého světa.

The CW v midseason

Stanice The CW zveřejnila své programové schéma pro midseason. Jane the Virgin se bude vysílat ve středu večer.

Novinka In the Dark poběží ve čtvrtek večer místo Legacies (Odkaz), který mezitím dojede svou šestnáctidílnou první řadu. Na jaře se také vrátí s poslední sérií iZombie a šestá série The 100.

Novinka Roswell, New Mexico bude mít premiéru 15. ledna, předskokana jí bude dělat The Flash. Kvůli tomu se Black Lightning přesune na pondělí. A kvůli tomu si Legends of Tomorrow dá delší pauzu a vrátí se až v dubnu.

Premiéry

Game of Thrones (Hra o trůny) se vrátí v dubnu 2019.

A Series of Unfortunate Events začne svou závěrečnou třetí řadu streamovat na Netflixu 1. ledna 2019.

Travelers (Cestovatelé časem) se vrátí na Netflix 14. prosince se svou třetí řadou.

Závěrečná třetí série Fortitude (Městečko Fortitude) se začne na stanici Sky Atlantic vysílat 6. prosince.

Castingy

Pedro Pascal získal hlavní roli v novince The Mandalorian – seriálu ze světa Star Wars, který vyvíjí streamovací služba Disney+.

Clifton Collins Jr. a Izabela Vidovic získali vedlejší role v revivalu Veronica Mars.

Black Lightning se objeví RJ Cyler.

Seal Team doplní Antonio Jaramillo.

Nové projekty

Tvůrci hitu Dark vyvíjí pro Netflix nový projekt s názvem 1899. Seriál bude sledovat loď s migranty, kteří míří na Západ z Londýna do New Yorku. Pasažéři jsou takovým mixem Evropanů, které spojují sny a naděje přicházející s novým stoletím a budoucností v zahraničí. Když objeví další loď migrantů na otevřeném moři, jejich cesta nabere nečekané obrátky. Co najdou na druhé palubě, promění jejich cestu do země zaslíbené v hororovou noční můru.

Hulu vyvíjí dva televizní seriály podle knih Wild Cards (u nás vyšla série knih nazvaná Divoké karty, možná znáte), které má editačně pod taktovkou George R. R. Martin. Oba seriály dostane na starost Andrew Miller (The Secret Circle (Tajemství kruhu)), který bude psát scénáře a výkonně produkovat. Příběh obou seriálů se bude odehrávat v přítomnosti. Sledují následky mimozemského viru, který byl vypuštěn na Manhattanu v roce 1946 a zabil 90 % nakažených. U přeživších došlo k mutaci DNA, což zapříčinilo fyzické deformace. U minimálního procenta lidí se však rozvinuly nadpřirozené schopnosti. Virus nese název Wild Card a je přenášen z generace na generaci. Je nezjistitelný a nečinný, než je náhle vyvolán traumatickou událostí, během níž je přenašeč buď zabit, zmutován, nebo dostane božské schopnosti. Důsledky mají velký dopad na emoční stav obětí a dělají je extra zranitelné. Po desítkách let tohoto začarovaného kruhu, kdy jsou tito lidé uctíváni, zatracováni i ignorováni, oběti viru nyní chtějí rozhodovat sami o své vlastní budoucnosti.

Trailery a teasery

Game of Thrones (Hra o trůny)


A Series of Unfortunate Events


Luther

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře15zobraz všech 15 příspěvků
šotek10

šotek10

R.I.P. Stan .. Odpočívejte v pokoji mistře. Jinak asi budu jediná, ale ten odsun LoT mě těší....
před 5 roky
Destinytte

Destinytte

Vánoční speciál Sabriny? Jako... jsem pro víc Sabriny, ale vánoční speciály tak nesnášim... -.-
před 5 roky
sandokan555

sandokan555

Okrem vianocnych specialov horsie su uz len muzikalove casti , pripadne ciernobiele ... a nahorsie su...
před 5 roky
Další články k tématu