Diskuze k článku Novinka pod lupou: Project Blue Book (History)
avatar uživatele
Katka Mrkvicová
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
30. 1. 2019 / 12:25:05 (před 5 roky)
off

Na tohle jsem se hodně těšila. ALE..... Viděla jsem první dva díly a musím říct, že i když kvalita zpracování je vysoká.Tak mně osobně to nezaujalo. Přesně jak říká Ragelly. Chybí tomu jakási jiskra,která by mě dokázala zaujmout natrvalo.

avatar uživatele
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
30. 1. 2019 / 13:47:11 (před 5 roky)
off

Já zatím viděla jenom pilot kvůli výzvě, ale něco do sebe to mělo a na další díly se chystám (až dojedu Slashera). Rýsuje se tam nějaká tajná vládní konspirace (sem s ní, tohle miluju!) a i když na ufouny nevěřím (jeden z důvodů proč jsem vždycky tak strašně nesnášela SG a její frančízy), tak tady je to spíš o tom, vysvětlit že ne všechno záhadné musí být rovnou z vesmíru. Někdy stačí nenažraná vláda, která by nejradši nasadila sovětům ježka do trenek (parafráze Nikity Chruščova, který v době karibské krize říkal, že rakety na Kubě jsou pokus nasadit Amíkům ježka do tepláků) a o problémy je postaráno.

Jsem hrozně zvědavá, kudy povede linie Mimi a Suzie. Je škoda, že Suzie se nejspíš nejmenuje Suzie a je na Mimi nasazená jako sovětská špionka (for some reason). Ksenia a Laura mají tak neuvěřitelnou chemii, že nebýt to podle knihy hlavního hrdiny (nikdo mě nepřesvědčí o tom, že to není potomek českých emigrantů), tak bych řekla, že se ty dvě dají časem dohromady. Tolik jisker jsem mezi dvěma postavama už dlouho neviděla (nepočítám-li Supercorp of course :D). Takže Hynek a pilot nic moc, ale bude mě zajímat, kam to povede mezi Mimi a Suzie.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
avatar uživatele
Nira
VIP | Cool level: 32 | Debra Morgan
30. 1. 2019 / 20:11:37 (před 5 roky)
off

Seriál jsem plánovala sledovat a kvůli obsazení jsem se i docela těšila. Zvažovala jsem ho do výzvy, ale nakonec asi úplně vynechám...