28. 1. 2019

Den v seriálech: CW piloty pro novou sezónu a další střípky

Castingy

Hosea Chanchez získává vedlejší roli v Black Lightning.
Robyn Lively bude hostovat v 15. epizodě The Good Doctor.
Michelle Keegan si zopakuje roli Georgie Lane v Our Girl.
Joan Collins získala roli v Hawaii Five-0 (Hawaii 5–0) jako matka Rachel.
Chandler Riggs získal víceepizodní roli v A Million Little Things.
Richard Armitage se objeví v hlavní roli krimi dramatu The Stranger od Netflixu.
Do novinky Locke and Key od Netflixu míří ve stálé roli Griffin Gluck, ve vedlejší roli Steven Williams. K obsazení se také přidává Sherri Saum.
V novince Whiskey Cavalier se objeví Marika Dominczyk a Christa Miller.
Jasmine Cephas JOnes získala vedlejší roli v komedii Mrs. Fletcher od HBO.
Dustin Ingram se objeví ve vedlejší roli ve Watchmen od HBO.
Do třetí řady The Handmaid's Tale (Příběh služebnice) míří Christopher Meloni a Elizabeth Reaser.

Herci míří do pilotů

Joanna Garcia-Swisher: Happy Accident (ABC)

Prodlouženo/zrušeno

Our Cartoon President (Náš malovaný prezident) (Showtime): prodlouženo pro 2. sérii
Carter (WGN): prodlouženo pro 2. sérii
F Is for Family (Netflix): prodlouženo pro 4. sérii
Liza on Demand (Youtube): prodlouženo pro 2. sérii

Premiéry

Fosse/Verdon (FX): 9. dubna
Abby's (NBC): 28. března

Nové projekty

Netflix objednává minisérii Behind Her Eyes podle bestselleru od Sarah Pinborough. Od doby, kdy ji manžel opustil, je pro Louise její syn celým světem. Aby ho uživila, vezme práci na vedlejší úvazek v ordinaci psychiatra. Se svým novým šéfem si hrdinka brzy začne románek, věci se ovšem začnou vyvíjet zvláštním směrem, jelikož zároveň vytvoří nečekané přátelství s jeho ženou Adele. Co začne jako nekonvenční milostný trojúhelník se brzy stane temným psychologickým příběhem o napětí a zvrácených odhaleních. Louise se nachází v nebezpečné spleti tajemství, kde nikdo a nic není takové, jak se zdá.

Netflix vyvíjí seriálovou verzi úspěšné filmové série Resident Evil. Podle dostupných informací by seriál měl rozšířit svět Resident Evil a prohloubit již existující mytologii. Bude mít jednoduchou zápletku, která stála u zrodu filmové série. Drama prozkoumá temné působení firmy Umbrella Corporation a nový světový řád, kterému dal vzniknout šířící se T-virus.

Kabelovka USA Network objednala antologii Briarpatch s Rosario Dawson v hlavní roli. Hlavní hrdinkou je Allergra Dill, vyšetřovatelka, která se vrací do svého rodného městečka v Texasu poté, co je její sestra zavražděna. To, co začne jako hledání vraha, se rychle změní v boj o to dostat celé zkorumpované město na kolena. První série reprezentuje všechny milované žánry, které se objevily v předlohovém románu. Jde o stylový mix kriminálky a pulp fiction, příběh si zachová zábavnost, nebezpečí a dokáže oslovit i novou generaci.

Svět pilotů

Spousta, spousta pilotů na skladě.

CBS – Under the Bridge, Nancy

– Under the Bridge je lékařské drama. Hrdinka vede lékařskou kliniku se svým manželem a přáteli. Všichni musí čelit velkému skandálu, tato chirurgyně to však vidí jako příležitost vylepšit svou kliniku i vlastní manželství.
- Nancy je policejní drama. Bývalá policejní jednička se stane první ženskou velitelkou policie v LA. Využívá svou upřímnost a drsné taktiky, aby si udržela hlavu nad vodou v otázkách společenských, politických i národní bezpečnosti.

CW – spin-offy Riverdale a Jane the Virgin, Nancy Drew, The Lost Boys reboot

– Katy Keene je spin-off Riverdale odehrávající se v New Yorku. Postavy z Archie komiksů jsou samozřejmostí. Jde o hudební dramedy sledující původ a problémy čtyř začínajících umělců, kteří to chtějí dotáhnout daleko na Broadwayi, na módním mole a v nahrávacím studiu.
- Jane the Novela je antologie, spin-off Jane the Virgin. Atmosférou stejná jako původní seriál, každá série bude založena na jiném fiktivním románu napsaném Jane Villanuevovou. První řada se odehrává ve vinici Napa Valley, kde rodinná tajemství (a členové rodiny) nezůstanou pohřbeni příliš dlouho.
- Nepojmenovaný pilot se točí okolo osmnáctileté Nancy Drew, odehrává se v létě po hrdinčině maturitě. Hrdinka byla přesvědčena, že opustí své rodné městečko a odejde na výšku. Ale zasáhne rodinná tragédie, která ji donutí školu o rok odložit. Nancy je vtažena do duchařského vyšetřování vraždy a postupně odhaluje tajemství sahající hlouběji, než si dokázala představit.
- The Lost Boys e adaptací stejnojmenného hororově-komediálního filmu. Vítejte ve slunném městečku Santa Carla, které má vše, co si pro život můžete přát. Kromě tooh mu ale nechybí ani tajné podsvětí plné upírů. Po náhlé smrti svého otce se dva bratři spolu s matkou přestěhují do Santa Carly, kde máma vyrůstala a chce tu pro ně vytvořit nový, lepší život. Bratři jsou ale čím dál více vtahováni do lákavého světa nádherných, svůdných a věčně mladých nemrtvých.

Fox – Richard Lovely, Geniuses

– Richard Lovely je komedie o autorovi úspěšné dětské knižní série. Ne že by hrdina nenáviděl děti, spíš nenávidí vše o nich. Po veřejném fiasku zahrnujícím devítileté dítě se autorův knižní hrdina Mr. Mouse objeví v jeho skutečném životě a společně vytvoří nečekaný vztah otce a syna, který navždy změní jeho život.
- Geniuses je komedie o běžném pracujícím páru, který se snaží vychovávat své čtyři děti, z nichž tři jsou náhodou certifikovaní géniové.

NBC – All Together Now, Friends-In-Law, Uninsured

– All Together Now je komedie, hlavní roli hraje Bradley Whitford. V centru dění stojí kostelní sbor, který dostane vedoucího, o kterém nikdy netušil, že ho vlastně potřebuje. Bývalý vysokoškolský učitel z prestižní univerzity totiž jednoho dne zavítá k jejich dveřím a už neodejde.
- Friends-In-Law je komedie o rianovi a Jakeovi, kteří jsou svým naprostým opakem. Nicméně rychle musí přijít na to, jak se nezabít, když se jejich nejlepší přátelé rozhodnou vzít.
- Uninsured je komedie o mladých rodičích Davevoi a Rebecce, kteří se musí navíc starat o Davovy rodiče. Ti totiž přišli o všechny své úspory a potřebují pomoct splatit obrovský dluh.

Další střípky

Jon Cryer se představil jako Lex Luthor na prvním obrázku.
Plakátek k novinkce The Widow od Amazonu s Kate Beckinsale v hlavní roli.

Trailery

Knightfall (Soumrak templářů)


Step Up: High Water


The Umbrella Academy


The Enemy Within


The Boys


Endeavour


Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
A.R.G.U.S.

A.R.G.U.S.

Sherri Saum jako Ellie Whedon v Locke and Key je velká chyba, už bojím, kdo bude hrát hlavní zápornou...
před 5 roky
sindy955

sindy955

On má být spin off od riverdale? Tak na to jsem zvědavá ale na stránce kdyz jsem ten seriál chtěla vyhledat...
před 5 roky
ragelly

ragelly

Není to seriál, jen pilot. Z nabídky pilotů se v květnu rozhoduje pro to, co dostane objednávku na...
před 5 roky
Další články k tématu