Diskuze k článku Novinka pod lupou: Pure (Channel 4)
avatar uživatele
Nira
VIP | Cool level: 32 | Debra Morgan
17. 2. 2019 / 21:40:24 (před 5 roky)
on

Tak do tohoto se mi podle popisu vůbec nechtělo, ale hodnocení navnadilo, pustila jsem si trailer - stačilo 6 sekund - a je jasné, že tomu šanci dám :-D

avatar uživatele
ragelly
Autorka článku | Cool level: 128 | Ragnar Lothbrok
26. 6. 2021 / 21:47:52 (před 2 roky)
on

Dokoukáno a zklamání. Pilot vypadal tak nadějně, ale zbylé epizody příběh nikam neposunuly. Ty neustálé útržkovité představy mě začaly docela vytáčet, protože opravdu jen probliknou, takže působí rušivě, protože mozek si je nestihne zpracovat, aby si taky mohl představit, co si představuje hlavní hrdinka.

Seriál ani nijak nekončí, což není velké překvapení, když se ani nikam neposunuje. Prostě sledujeme hrdinčiny interakce s novými přáteli a snahy zahnat chlípné myšlenky do kouta, kde ji nebudou vyrušovat. Samozřejmě nezávidím nikomu, kdo tohle musí dnes a denně řešit, běžné fungování to určitě neulehčuje. Jen jsem si myslela, že se dočkáme nějakého hlubšího děje, který bude mít úvod, střed a závěr, což se nestalo.

Závěr:
Nic neříkající. Hrdinčina opilá kamarádka všem prozradí tajemství o jejích představách. Hrdinka je docela nešťastná, opije se a skončí ve striptýzovém klubu, kde ale paradoxně žádné představy nemá. Charlie ji vezme zpět domů, kde si to Marnie vyříká se Shereen, kterou předtím hodně drsně urazila. I když se ženy usmíří, Shereen trvá na tom, že se Marnie bude muset odstěhovat z jejího bytu pryč.