Diskuze k článku Novinka pod lupou: The Widow (Amazon)
avatar uživatele
andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
17. 3. 2019 / 19:52:42 (před 5 roky)
off

Diky, porad jsem premyslela, jestli se do toho pustit nebo ne :-)

avatar uživatele
Calderon
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
7. 4. 2019 / 23:12:36 (před 5 roky)
off

Mám to úplně stejně jako Ragelly, protože ve stejnou dobu jsme doma spustili Widow and Homecoming a z těchto dvou vyhrává seriál s Kate v hlavní roli. Mohu doporučit všem nenáročným divákům, když nebudete nic očekávat, tak můžete být mile překvapeni.

Editováno: 1x | Naposledy: 9. 11. 2020 / 00:20:09
avatar uživatele
ragelly
Autorka článku | Cool level: 128 | Ragnar Lothbrok
1. 11. 2020 / 00:02:21 (před 3 roky)
on

Dokoukáno, za pilot 80, za seriál celkově 40 % a to jsem ještě štědrá :D Jak to ze začátku vypadalo lákavě, tajemně a zajímavě, tak se to roztáhlo v nezáživnou břečku s totálně nezajímavým koncem. Nikde sice konec seriálu oznámen nebyl, ale příběh nemá, kam pokračovat, takže se seriál dá brát jako minisérie, kde byl konec více než žádoucí... ještě že to nenatahovali víc :)

Závěr:
Georgia konečně najde svého manžela, jen aby zjistila, že si za ni našel náhradu a má vlastní rodinu. Zhrzená hrdinka odchází pryč, ale nakonec se rozhodne odhalit konspiraci za ztroskotaným letadlem a uspořádá protest s pozůstalými obětí. Tím donutí Willa, aby šel na policii a řekl vše, co ví. Nedozvíme se, co se s Willem stalo, i když se ho předtím generál Azikiwe snažil zavraždit. Generál raději spáchá sebevraždu, než aby čelil důsledkům odhalené pravdy, zatímco Judith zatkne policie, takže ta se bude za své zločiny zodpovídat. Georgia se vrací s Martinem domů a berou s sebou i malou Adidju, které chce Georgia vytvořit nový lepší domov.