Diskuze k článku Novinka pod lupou: After Life (Netflix)
avatar uživatele
blanka57
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
29. 3. 2019 / 12:40:52 (před 5 roky)
off

Výborný serial, moc se mi do něj nechtělo, ale nelituji.

Editováno: 1x | Naposledy: 29. 3. 2019 / 12:42:01
avatar uživatele
pozitkar
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
29. 3. 2019 / 14:28:55 (před 5 roky)
off

Milí redaktoři, nejste cílovka. Pokud k něčemu přistupuju už předem, že je to Gervais a tak to bude trapné, tak se mi to líbit ani nemůže.
Seriál mne chytil a těším se na další řadu, která už je ohlášená.
Jo a je to spíš doják než one-man-show, jak už jsem někde četl v hodnocení.

Sláma u kravína!
avatar uživatele
Petra the Bookicorn
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
29. 3. 2019 / 14:48:19 (před 5 roky)
off

Mne sa to teda páčilo, sériu som si pozrela za 2 dni.

avatar uživatele
korvinus
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
29. 3. 2019 / 19:19:03 (před 5 roky)
off

Trochu menší doják než Derek, ale v karegorii komedie/drama pořád stále na velice vysoké úrovni. Ricky Gervais jednou řekl, že kdyby chtěl být superhrdina, jeho schopnost by bylo "otravovat" lidi. No, povedlo se mu to parádně, až do té míry, že zdejší osazenstvo seriál přestalo sledovat :D. Plochost hlavní postavy se po pár dílech zcela vytratí a když Tony zjistí, že chovat se jako kokot je sice chvíli fajn, ale po delší době tím může ublížit i ostatním, dostane seriál nový rozměr. Určitě se vyplatí vydržet a nepřestat sledovat hned po 1 díle. Za mě další ze super věcí od Rickyho a určitě se nejedná o něco na co bych jen tak zapomněl viz. scéna kdy dává Tony svému "kamarádovi" peníze na fet.

avatar uživatele
darebnica
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
30. 3. 2019 / 00:41:51 (před 5 roky)
off

Zas a opäť sa mi potvrdilo, že recenzia a názory dotyčnej onej sa líšia o 180 stupňov od (nielen) mojich.
Holt, nie je to muzikál pre pubertiakov, tak to neocení. Najmä nepochopí.

Raz moja, ak sa ti pošťastí, možno ti k rokom pribudnú aj skúsenosti, súcit a empatia. Ale aj o tom dosť pochybujem.

Tento seriál je totiž plný ľudskosti a najmä lásky, hoc chvíľami ukrytej v tej veľkej bolesti.
Naozaj tou nosnou témou i hlavnou postavou tohto seriálu je LÁSKA! Skutočná láska. Nie nejaká romantická srajda.

A áno. O rakovine sa dá aj takto, s humorom, i s čiernym. Najmä to bolo pravdivé a uveriteľné. Takto to totiž chodí. Viem to aj preto, že som prišla o dosť blízkych, ktorých mi vzala rakovina a aj preto, že sama som onkologicjá pacientka dlhé roky.
Falošné dojáky nás, onkologických pacientov, urážajú. Nad nimi si ty asi poslzíš a povieš si, že si lepší človek. Ale prt s makom! Nie si! :(

PS: Ja už sa dlhšie na tejto stránke podivujem nad tým, že z akého titulu tu píše recenzie niekto, kto písať primárne ani nevie, kto už vôbec nevie písať recenzie, kto zjavne nemá nič kvalitné napozerané, tobôž prečítané a už vôbec nemá nič odžité.

Množstvo a kvalita materiálu vyhuleného nemá priamy vplyv na kvalitu článku a následne ani na kvalitu a množstvo zhulených diskutérov a ich príspevkov.
avatar uživatele
pozitkar
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
30. 3. 2019 / 09:30:42 (před 5 roky)
off

Omlouvám se, pokud to vyznělo z mojí strany jen jako kritika redakce (a pak se přidali další). Snad jen, že by to chtělo do týmu i někoho staršího, aby byl objektivnější pohled. Třeba tenhle seriál opravdu přibližně v půlce otočí a je z toho hodně koukatelná věc.

Sláma u kravína!
avatar uživatele
Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
30. 3. 2019 / 09:45:16 (před 5 roky)
off
pozitkar napsal(a):

Omlouvám se, pokud to vyznělo z mojí strany jen jako kritika redakce (a pak se přidali další). Snad jen, že by to chtělo do týmu i někoho staršího, aby byl objektivnější pohled. Třeba tenhle seriál opravdu přibližně v půlce otočí a je z toho hodně koukatelná věc.

Mně se třeba Ricky fakt trefil do noty (jak první, tak druhou půlkou), jen teď nezvládám Lupy. Koukám, že se k nim budu muset vrátit, když vás tady ostatní redaktoři tak šiděj. ;) :D Nejlepší je ale přijet na SZCon a probrat to všechno s námi osobně. ;)

avatar uživatele
jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
30. 3. 2019 / 09:53:37 (před 5 roky)
off

Přiznávám, že já osobně nemám velké životní zkušenosti získané letitou strastiplnou cestou, rovněž připouštím, že způsob mých názorů není profesionální, ale o tom to snad není. Jednak každému sedne něco jiného, dále pak všem nemusí vyhovovat seriály s "poselstvím" (soucit je super, ale když si u něčeho chcete večer odpočinout, sáhnete raději po jiném tématu) a na závěr, spousta seriálu se skutečně rozjede až po pár dílech, naneštěstí (pro vás), není v našich silách sledovat všechny novinky komplet do konce první série. Taky je značně časově náročné sledovat piloty a sepisovat k nim názory, proto někteří držáci z minulých let také skončili.

avatar uživatele
ragelly
Autorka článku | Cool level: 128 | Ragnar Lothbrok
30. 3. 2019 / 10:26:31 (před 5 roky)
on

A mě zase vždycky baví, jak se kriticky ozývají tradičně ti, kterým názory redaktorů nesedly. Pokud nedejbože někdy souhlasí, tak jsou tiše jako mušky :) Nevadí mi to, ráda si pročtu každý názor. Spousta lidí ale nechápe, že tyto články neslouží k tomu, abychom vám říkali, že tohle musíte vidět a tohle by sledoval jen blbec. Slouží k tomu, abychom novinky představili a upozornili na ně lidi, kteří by si jich jinak ani nevšimli. Píšeme tam své názory, protože to od začátku bylo přání uživatelů. A ano, píšeme svoje vlastní názory, žádné recenze, což je sakra rozdíl. Protože názory jsou o vlastních dojmech, ne hledání víceméně objektivního zhodnocení pro a proti (i když ani recenze nemůžou být nikdy objektivní).

Pozitkar: Tvůj první komentář jsem nebrala jako kritiku. Naopak, jsem ráda, že i přes tu záplavu nenávisti se občas najdou komentáře (v tomto vlákně jich je i více), které s námi sice nesouhlasí, ale napíšou to bez urážek na náš účet a napíšou vlastní názor, aby ostatní měli další informace od někoho, kdo už pilot nebo i více dílů viděl. O tom ta diskuze má přece být :)

avatar uživatele
Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
30. 3. 2019 / 10:41:25 (před 5 roky)
off
ragelly napsal(a):

Naopak, jsem ráda, že i přes tu záplavu nenávisti se občas najdou komentáře (v tomto vlákně jich je i více), které s námi sice nesouhlasí, ale napíšou to bez urážek na náš účet a napíšou vlastní názor, aby ostatní měli další informace od někoho, kdo už pilot nebo i více dílů viděl. O tom ta diskuze má přece být :)

Amen. :)