Diskuze k článku Novinka pod lupou: The Act (Hulu)
avatar uživatele
Nira
VIP | Cool level: 32 | Debra Morgan
31. 3. 2019 / 20:19:52 (před 5 roky)
off

Je to skoro neuvěřitelný příběh, na který se hodně těším a zároveň se mi do sledování aktuálně vůbec nechce. Zvažovala jsem aspoň mrknout na dokument HBO, zatím oboje odkládám...

avatar uživatele
andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
4. 4. 2019 / 05:35:07 (před 5 roky)
off

Tak tohle vypada hodne zajimave, pridam to watchlistu a az jednou budu mit naladu (protoze na tohle je potreba mit naladu), tak to sjedu.

avatar uživatele
ragelly
Autorka článku | Cool level: 130 | Gordon Ramsay
27. 6. 2020 / 18:35:49 (před 3 roky)
off

Dokoukáno a masakr. Co všechno lidi nejsou schopní udělat. Upřímně se nedivím, že to dopadlo, jak to dopadlo. Když takhle celý život vychováváte holku, je docela jasné, že to v hlavě nebude mít v pořádku a nenapadne ji, že může prostě odejít, protože je dávno dospělá... Hodně intenzivní zpracování, precizní herecké výkony ze stran obou hlavních představitelek. Ale nejvíc z toho mrazí, protože je to podle skutečnosti.

Závěr:
Gypsy s Nickem jsou zatčeni a začíná soud. Gypsy uspěje s návrhem, že bude souzena odděleně od Nicka, protože má zcela jiné okolnosti, které ji k činu vedly. Příběh se vrací zpět k osudné noci - sledujeme, jak si Gypsy nachystala vše potřebné, pustila Nicka dovnitř a čekala v koupelně, než utichne řev její matky. Poté se spolu v klidu nachystali a beze spěchu opustili dům, jak byli připraveni. Následuje střih na Gypsy, která se vrací do své vězeňské cely. Sedne si na postel a představuje si, že matka sedí vedle ní a hrdinka si o ni opře hlavu. Na konci se dočkáme textu o tom, že Gypsy si odpykává desetiletý trest, zatímco Nick byl odsouzen za vraždu na doživotí bez možnosti propuštění.