3. 5. 2019

Den v seriálech: Ghost Rider, Suits, TBBT a další

Castingy

Chris Zylka a Taveeta Szymanowicz: Dare Me (USA Network)
Vincent Cassel: Westworld (HBO)

Premiéry

Suits (Kravaťáci): 17. července na USA Network
Pearson: 17. července na USA Network
Snowfall (Sněží!): 10. července na FX
Legion: 24. června na FX
Baskets: 13. června na FX

Nové projekty a seriály

ABC objednává spin-off k Black-ish. Nový seriál má název Mixed-ish. Půjde o retro z 80. let, které bude sledovat dospívání v multirasové rodině, ve které vyrůstala Rainbow Johnson (Tracee Ellis Ross).

Showtime vyvíjí projekt Omniverse, půlhodinovou antologii od Kanye Westa. Seriál sleduje různé pohledy na události. V první řadě se hlavní role ujme Jaden Smith jakožto alternativní verze Kanye Westa.

Paramount vyvíjí drama Coyote, v hlavní roli se objeví Michael Chiklis. Agent Ben Clemens pracuje v hraniční hlídce a čeká na den, kdy přijde jeho povinný odchod do penze. V tento den hrdina objeví tajný tunel, který slouží k převozu zboží na černý trh z USA do Mexika. Tím se dostane do středu kriminálního dění, které se celou svou kariéru snažil zničit.

Hulu objednává seriál Nine Perfect Strangers, v hlavní roli se objeví Nicole Kidman. Jde o adaptaci nejnovější knihy od autorky Big Little Lies Liane Moriarty. Příběh se odehrává ve welness resortu, kam se vydá devět lidí, kteří jsou zničeni stresem města a chtějí se vydat směrem k lepšímu stylu života. Během desetidenního pobytu na ně dohlíží ředitelka Masha (Kidman), která si dává za cíl změnit jejich unavenou mysl i tělo. Nicméně těchto devět „perfektních“ cizinců nemá ani ponětí, co na ně čeká.

Hulu ve spolupráci s Marvelem objednává hrané seriály Ghost Rider a Helstrom. V Ghost Riderovi si hlavní roli zopakuje Gabriel Luna, který postavu ztvárnil již v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. (Agenti S.H.I.E.L.D.). Oba seriály budou mít premiéru v roce 2020.

Disney+ vyvíjí reboot fantasy filmu Willow. Ve filmu chrání obyčejný farmář speciální dítě, které chce tyranizující královna zabít a převzít vládu nad světem.

Další střípky

CBS odvysílá speciál k The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku). Půlhodinový speciál se bude vysílat po finále BBT a Young Sheldon, tedy ve čtvrtek 16. května. Kaley Cuoco a Johnny Galecki vezmou diváky do zákulisí jednoho z nejpopulárnějších sitcomů televize, budou sdílet zajímavosti a vzpomínky na uplynulých dvanáct let.

Ačkoliv byl herec Jussie Smollett zproštěn kriminálních obvinění, s jeho návratem do čerstvě prodlouženého Empire se nyní nepočítá.

The Gilded Age se přesouvá z NBC na HBO, premiéra bude v druhé polovině letošního roku.

Trailery

Veronica Mars


Succession (Boj o moc)


Vida


Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Rašík

Rašík

Vincent Cassel ve Westworldu? To může být zajímavé. :)
před 4 roky
pozitkar

pozitkar

Smolett? Ten h*jzl, co si vymyslel rasistický útok, zaplatil si dva figuranty a sbíral pro levičáky...
před 4 roky
Falco

Falco

Na Ghost Ridera se podívám a zkusím i Helstrom.
před 4 roky
Další články k tématu