4. 6. 2019

Den v seriálech: Suits, iZombie, Carnival Row a další

Castingy

Kim Cattrall, Joe Wilkinson, Diane Morgan: The Cockfields (Gold)

Premiéry

Looking for Alaska: v říjnu na Hulu
Two Sentence Horror Stories: 8. srpna na The CW
Pandora: 9. července na The CW

Nové seriály a projekty

Britská stanice Gold objednává komedii The Cockfields. Simon bere svou přítelkyni Donnu poprvé do svého rodného městečka. V domě, kde vyrůstal, stráví prodloužený víkend. Bude zde také jeho milující matka Sue a přísný nevlastní táta Ray. Napětí začne narůstat, když se na scéně objeví Simonův táta se svou novou americkou přítelkyní Melissou.

Stanice The CW objednala na léto antologii Two Sentence Horror Stories. Půjde o osm půlhodinových epizod, každá bude mít vlastní příběh, postavy a obsazení. Jde o předělávku krátkometrážního seriálu 2SH, který měl premiéru v říjnu 2017 na Go90 a na CW Seed se vysílal o rok později. Od té doby měla stanice The CW zájem udělat prodlouženou verzi, kterou by odvysílala v televizi.

Další střípky

Patrick J. Adams bude hostovat v páté epizodě závěrečné řady Suits (Kravaťáci). Očekává se také, že se objeví i v samotném finálovém díle, ale tato zpráva prozatím nebyla oficiálně potvrzena.

Stanice The CW zveřejnila data finálových epizod seriálů iZombie a Jane the Virgin. iZombie se s fanoušky rozloučí 1. srpna. Jane napíše svou poslední kapitolu o den dříve, tedy 31. července.

Trailery

Carnival Row


For All Mankind


Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Destinytte

Destinytte

Někde jsem četla, že Alaska bude až 2020, tak jsem ráda, že nebudu muset čekat tak dlouho! :D
před 4 roky
Micuda98

Micuda98

Takže na Rudý Měsíc se asi podívám. :D
před 4 roky
ufonka

ufonka

For All Mankind je pro mě jasná záležitost. :)
před 4 roky
Další články k tématu