5. 10. 2012

Komedie podle života Chrise Sheridana (Family Guy)

Komedie podle života Chrise Sheridana (Family Guy)

Bývalý producent animáku Family Guy (Griffinovi) Chris Sheridan se dal dohromady s tvůrcem komedie Breaking In Sethem Gordonem, aby spolu vytvořili komedii pro stanici ABC.

Dosud nepojmenovaný projekt je založen na životě Sheridana. Hlavní postavou je pětatřicetiletý Rob Campbell, který se rok po rozvodu rozhodne začít znovu randit. Je tu ale háček… na rande byl totiž naposled před deseti lety.

Při své honbě za štěstím musí Rob zvládnout randění, příšerné rady jeho přátel, otravného šéfa a k tomu všemu se musí starat o svou šestiletou dceru.

Sheridan slouží spolu s Gordonem jako hlavní producenti. Gordon navíc bude režírovat, pokud se mu projekt nebude krýt s jinými povinostmi.

Chris Sheridan vymýšlí pro Sony TV již druhým rokem. Loni napsal americkou verzi francouzsko-kanadského Les Invincibles, která se prodala FOXu, ale nakonec z projektu nic nebylo.

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu