Diskuze k článku Novinka pod lupou: Parta z Penzionu (Prima)
avatar uživatele
šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
30. 5. 2019 / 03:18:38 (před 4 roky)
off

Inu, nevím co přesně si o tom myslet. Podívala jsem se na to protože prostě Partička. Podle toho mála co sem viděla na netu a instagramu to vypadalo velice nadějně. Bohužel tomu tak není. Ale za nějaký odpad bych to také neoznačila. Pár vtipných momentů tam bylo. Chemie mezi klukama taky pořád funguje, ale nějak to ztratilo to kouzlo.

Ale jinak co mi teda vadilo a vadí je to jak do toho pořád vstupuje Dano. Scénka se ani pořádně nerozjede a už ji ukončuje. Kdyby jim jen řekl jak to má skončit a nechal na nich jak se k tomu dostanou? Bylo by to (možná) mnohem uvolněnější a zábavnější. A nějak mám pocit, že ani samotní aktéři tomu nějak nepřišli na chuť.

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.
avatar uživatele
tommmyk
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
30. 5. 2019 / 16:13:18 (před 4 roky)
off

Taky mám pocit, že to prostě nebylo ono. Běžnou Partičku jsem měl velmi rád, ale tohohle mi stačil jen první díl a konec. Nejvíc mi vadilo, že už to vlastně ani nebylo o improvizaci, ale o tom, jak si to Dano naplánoval. Navíc to nakonec ani moc nepůsobilo vtipně. Asi bych tomu dal max. 20%. Doufám, že v tom nebudou pokračovat a vrátí se k osvědčené verzi.

avatar uživatele
šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
14. 6. 2019 / 23:53:25 (před 4 roky)
off
tommmyk napsal(a):

Doufám, že v tom nebudou pokračovat a vrátí se k osvědčené verzi.

Co tak vím, tak Party se natočilo 8 dílů. Bohužel s Partičkou to vypadá bledě. S největší pravděpodobností se už dal natáčet nebude.

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.
avatar uživatele
Andvejka17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
18. 6. 2019 / 20:40:30 (před 4 roky)
off

Partičku mám ráda, takže jsem od Party z penzionu měla velká očekávání, která se bohužel nenaplnila. Zatím jsem viděla všechny díly a mě to přijde díl od dílu horší a horší. Pevně doufám, že se vrátí Partička jako taková.

-Ajka