Diskuze k článku Novinka pod lupou: Perfect Harmony (NBC)
avatar uživatele
Dadulinka
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
29. 9. 2019 / 09:19:41 (před 4 roky)
off

Takhle dobře jsem se u traileru nepobavila už celkem dlouho. Dám tomu šanci, ale spíš asi jako maratónek, až vyjde celá řada...

Geronimo! Allons-y! Gallifrey stands!
avatar uživatele
Goldeenka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
29. 9. 2019 / 12:46:55 (před 4 roky)
off

Právě jsem to dokoukala a rozhodně plánuju pokračovat. Trailer jsem neviděla, navnadili jste mě až tímhle článkem. Navíc mám moc ráda Annu Camp. První díl měl neskutečný spád... měla jsem z toho pocit, že jsem právě viděla celou první řadu Glee ve 20 minutách. :D Jen se bohužel také obávám, že seriál ztratí rychle své kouzlo a stane se z něj obyčejný sitcom.

avatar uživatele
ragelly
Autorka článku | Cool level: 130 | Gordon Ramsay
27. 8. 2020 / 13:46:21 (před 3 roky)
on

Dokoukáno. Kdyby se víc soustředili na zpívání, které jim šlo naprosto parádně, a méně se snažili vymýšlet vtipy, tak by to bylo top. Takhle je to lehký nadprůměr, který pro mě o 10-20 procent vylepšuje právě hudba. Ty mash-upy náboženských a popových písniček byly prostě dokonalé. Měla jsem to jako podkresovku, ale vždycky, když začali zpívat, mě nabili takovou parádní pozitivní energií, že jsem i u stolu začala pařit :)

Závěr:
Sbor se chystá na soutěž, ovšem trenér konkurence dostane infarkt, takže se soutěž z úcty k němu zruší. Aby jim to nebylo líto, jdou všichni do drag klubu, kde si spolu s drag královnami zazpívají.