9. 1. 2020

Den v seriálech: Locke & Key, Nanny, Mr. Mercedes a další

Premiéry

Ozark zná datum premiéry 3. série. Nové epizody se začnou na Netflixu streamovat 27. března.

Nové projekty a seriály

Amazon plánuje vytvořit reboot populárního španělského rodinného seriálu El Internado. Osmidílný seriál se začne natáčet již brzy ve Španělsku. Původní drama, které běželo sedm sezón a skončilo v roce 2010, sledovalo studenty ve škole, kteří odhalili řadu záhad a tajemství. Nový seriál se pravděpodobně bude odehrávat ve škole pro problémové děti, která stojí vedle kláštera na těžce přístupném izolovaném místě v horách.

HBO Max vyvíjí seriál The Last of the Mohicans na motivy románu od Jamese Fenimore Coopera. Za projektem stojí Cary Joji Fukunaga a Nicole Kassell. Seriál zůstane věrný své předloze a ukáže nečekané romantické pouto mezi mladým mohykánem Uncasem a Corou, míšenkou a dcerou britského generála.

Další střípky

The Nanny (Chůva k pohledání) se stěhuje na Broadway. Fran Drescher a Rachel Bloom připravují muzikál podle tohoto populárního sitcomu z 90. let.

Společnost AT&T oznámila, že ruší stanici The Audience Network. Seriály, které se zde vysílají, jsou nyní v nejistotě o svém pokračování. Jedná se o Mr. Mercedes, který skončil třetí řadu v listopadu a dosud nebyl prodloužen, dále Loudermilk, který dostal objednávku na třetí řadu před více než rokem, ale stále ji neodvysílal, a komedie You Me Her, která byla prodloužena pro závěrečnou pátou řadu. Neoficiálně se diskutuje o tom, že by seriály mohly pokračovat na streamu HBO Max, který vlastní AT&T a který se spustí v květnu. Oficiálně však nic potvrzeno nebylo: „Jakékoliv budoucí pokračování obsahu z Audience Network bude případně oznámeno později,“ uvedl mluvčí AT&T. Kromě zmiňovaných aktuálních seriálů lze Audience charakterizovat jako stanici, která nám v minulosti přinesla takové seriálové klenoty, jakými jsou např. Friday Night Lights nebo Damages (Patty Hewes: Nebezpečná advokátka).

Trailery

Ozark


Locke & Key (Zámek a klíč)


Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
A.R.G.U.S.

A.R.G.U.S.

K shlédnutí je i speciální upoutávka, ale toto v komiksu nebylo, budou změny, je otázka, kolik...
před 4 roky
Další články k tématu