22. 1. 2020

Den v seriálech: Witcher, Altered Carbon, Expanse a další

Castingy

Keon Alexander (Marco), Nadine Nicole (Melba) a Jasai Chase Owens (Felip) byli v The Expanse povýšeni mezi stálé postavy.

Premiéry

Altered Carbon (Půjčovna masa) začne streamovat druhou řadu 27. února na Netflixu.

Nové seriály a projekty

ABC objednává westernový komediální pilot Prospect. Projekt je popisován jako komediální western s feministickým nádechem. Mladá hrdinka plná ideálů se přestěhuje a začne pracovat jako učitelka. Své ideály ale brzy musí přehodnotit, jelikož rychle zjistí, že její studenti nejsou děti, ale nevychovaní burani z ranče.

Nadcházející streamová služba Quibi chystá seriál Just One Drink, v hlavní roli se představí Laura Dern. Každá epizoda se bude točit okolo barmanky a jejích zákazníků, kteří si prochází různými fázemi citového trápení. Quibi startuje 6. dubna.

HBO Max objednává animovanou satirickou komedii The Prince. Příběh bude vyprávěn očima šestiletého prince George, který je synem prince Williama a Kate. Seriál se inspiruje populárním instagramovým účtem od Garyho Janetti, který má téměř milion followerů. Seriál nabídne satirický pohled na život George, nejmladšího dědice britského trůnu, a radosti a strasti plynoucí z úlohy královského potomka.

TNT kupuje thriller Liars Club. Hlavní hrdinka je velmi nadaná a má temnou historii. Žije dva zcela odlišné životy – jeden v zákoutí Connecticutu, kde se stěhuje z klubu do klubu a z večírku na večírek. Druhý život pa má v podsvětí New Yorku ve světě sázkařských her. Žena se po letech spořádaného života vrací ke své minulosti karetní podvodnice, aby zachránila svou rodinu od finančního dna a skandálu.

Disney Channel objednává pilot Ultra Violet & Blue Demon. Třináctileté Violet se změní od základů život, když jí tajemný hrdina vybere, aby se stala nástupkyní svého strýce, slavného Blue Demona Jr., který je ve skutečnosti tajným superhrdinou. Violet začne svůj vlastní superhrdinský výcvik. Musí se vypořádat s dospíváním a udržet svou novou identitu pod pokličkou.

Quibi objednává antologickou komedii Florida Man. Antologie si pro inspiraci bere skutečné titulky z novin, ke kterým vymýšlí šílené příběhy. Všechny příběhy se budou odehrávat na Floridě.

Aktuálně vznikají filmové i seriálové projekty z univerza Justice League Dark. Vše je ale prozatím v prvotních fázích, zatím nebylo nic dalšího oficiálně oznámeno.

Další střípky

Ředitelka stanice AMC oznámila, že nadcházející novinka The Walking Dead: World Beyond bude dvousezónním seriálem s uzavřeným dějem.

Drama UnREAL se dočká brazilského remaku.

Netflix se pyšní vysokou sledovaností novinky The Witcher (Zaklínač), kterou si údajně v prvních čtyřech týdnech od premiéry pustili lidé v 76 milionech domácností. Nicméně čísla je nutné brát s obrovskou rezervou. Netflix dříve sledovanost počítal jinak. Původně se za odsledovaný díl považoval takový, který měl člověk puštěný alespoň 70 % jeho délky. Nyní Netflix přešel na způsob, kdy za odsledovaný považuje díl po dvou minutách. Zdůvodnil to tak, že za tuto dobu divák už pozná, zda chce pokračovat, a po dvou minutách už díl nevypíná.

Trailery

Altered Carbon (Půjčovna masa)


Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
ragelly

ragelly

Díky, ani jsem si nevšimla, přísahala bych, že jsem psala brazilského :)
před 4 roky
Miro_CZ

Miro_CZ

A tady názorně vidíme, jak se v korporacích připravují líbivé prezentace na téma navyšování...
před 4 roky
AdaW

AdaW

Tak to tvrzení Netflixu mě opravdu pobavilo. :D Witcher za mě sice super, ale ani nemůžu spočítat, kolik...
před 4 roky
Další články k tématu