17. 10. 2012

Gordon Ramsay a skriptové The Inferno

Gordon Ramsay a skriptové The Inferno

Producent Scott Stuber (Ted) se spojil s televizní osobností, šéfkuchařem Gordonem Ramsaym, aby spolu produkovali drama pro stanici NBC.

Projekt The Inferno je zasazen do prostředí restaurace. Námět vytvořili Liz Garcia a Josh Harto, tvůrci nedoceněné TNT komedie Memphis Beat. K projektu se upsal také režisér Smash Michael Mayer. NBC o projekt soutěžilo se stanicí FOX, kde Ramsay má své neskriptové Hell's Kitchen (Pekelná kuchyně), Masterchef, Kitchen Nightmares (Gordon Ramsay: Noční můry kuchyně) a Hotel Hell.

The Inferno je popisováno jako temné, operativní drama o dvou přežívajících restauracích v New Yorku. Tyto restaurace jsou na pokraji bankrotu. Rozhodnou se tedy najmout nebojácného a záhadného italského šéfkuchaře. Jeho příjezd změní osudy těchto přátelských restaurací. Brzy se z těchto míst stanou hlavní „go-to“ místa, ovšem za cenu, kterou ani jednen podnik nečekal.

I když by příběh mohl zdánlivě připomínat Kitchen Nightmares, ve kterých Ramsay pomáhá krachujícím restauracím, postava šéfkuchaře v The Inferno není psána podle něho. I tak ale bude Ramsay dodávat své zkušenosti, zážitky a připomínky.

Projektu se ujme studio Universal TV a Bluegrass TV, stejně jako Ramsayho One Potato, Two Potato.

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře17zobraz všech 17 příspěvků
phoebess

phoebess

toho jsem zas neviděla já :)
před 11 roky
Ajvngou

Ajvngou

Co tím překladem "neskriptové" (jak předpokládám) z anglického článku chce autorka říct? No...
před 11 roky
ragelly

ragelly

Jasně, jsou to reality shows... A jsou taky neskriptové, nevidím problém...
před 11 roky
Další články k tématu