10. 5. 2013

Ramsay zůstává, Hell's Kitchen a Masterchef pokračují!

Ramsay zůstává, Hell's Kitchen a Masterchef pokračují!

Stanice FOX uzavřela další kontrakt s kulinářskou superstar, šéfkuchařem Gordonem Ramsaym. Nová víceletá smlouva mu mimo jiné zaručí spuštění již pátého seriálu na této stanici.

Junior Masterchef bude, jak už název napovídá, spin-offem původního Masterchefa. Kulinářská reality show bude sledovat mladé nadšence do vaření a na obrazovkách se objeví v sezóně 2013/2014.

„Máme skvělý tým a partnery, takže jsem rád, že vytváříme tuto skvělou příležitost pro mladé kuchaře v celé zemi. Mé vlastní děti milují vaření, takže vím z první ruky, jaké dovednosti a vášeň děti mají již od útlého věku, co všechno dokážou. Je to neskutečné, když je vidíte v akci,“ vyjádřil se k nové reality show Ramsay.

Kromě objednání této novinky stanice FOX obnovila Masterchefa pro další dvě série, soutěž se tedy dočká páté a šesté řady. Právě běžící Hell's Kitchen, která se v březnu vrátila s jedenáctou sérií, dostala zelenou na sérii dvanáctou a třináctou.

„Gordon přináší neuvěřitelnou dávku energie a vášně do každého svého seriálu. Naši diváci jej milují, jsme tedy nadšeni z toho, že zde na FOXu bude moct Gordon dále rozvíjet svou značku,“ řekl Mike Darnell, prezident sekce alternativní zábavy. „Je to celosvětová superstar a úspěch jeho seriálů na naší stanici jen dokazuje, že se jej Amerika i celý svět stále nemůže nabažit.“

Junior Masterchef, Masterchef a Hell's Kitchen se tak přidávají k již dříve obnoveným Kitchen Nightmares a Hotel Hell.

Hell's Kitchen, která nastartovala Ramsayho kariéru u FOXu v roce 2005, zůstává i po jedenácti ročnících silným hráčem. V těžkém úterním slotu si v současnosti udržuje průměrný rating 2.8 a 6,3 milionů diváků.


Vypadá to, že Gordon Ramsay je na vrcholu slávy. Sledujete jeho reality shows? Baví vás jeho slovník, urážky, červený obličej a vzteky přeskakující hlas? Jste rádi za nové série? Nebo byste raději tento čas viděli vyplněný skriptovými seriály?

(Zdroj: THR)

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu