Diskuze k článku Novinka pod lupou: I Am Not Okay with This (Netflix)
avatar uživatele
foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
27. 2. 2020 / 11:48:27 (před 4 roky)
off

Jsem u šestého dílu a přesně jak jsem předpokládala. Seriál mě vůbec nelákal, ale stačila ochutnávka a už jsem zaháčkovaná. Naprosto souhlasím s tvrzením, že je to mix Stranger Things a The End of the F***ing World rozhodně to stojí za shlédnutí a souhlasím i s přidělenými procenty:)

avatar uživatele
Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
27. 2. 2020 / 12:08:16 (před 4 roky)
off

Nelákalo mě to, ale stopáž mě asi přiláká aspoň na pilot :)

Non cuspi causa qui non debe cuspire
avatar uživatele
Richard Ježek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
27. 2. 2020 / 12:54:50 (před 4 roky)
off

Hned první díl mě bavil, ale pak mě hzklamala stopáž, že už je vlastně konec. OK Netflix, přepni to na další díl bez mé námahy a jede se takhle dál a dál. Ještě jsem nedokoukal a jsem velice zvědavý na to, kdo je ten další člověk se schopnostmi.

Chci se dívat na to co chci a ne to co mi určuje televize.
avatar uživatele
chisko6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
28. 2. 2020 / 00:28:45 (před 4 roky)
off

Mix Stranger Things a The End of the F***ing World je rozhodně něco pro mě. Za večer zhlédnuta celé první řada a už se těším na pokračování.

avatar uživatele
ragelly
Autorka článku | Cool level: 127 | Ichabod Crane
22. 8. 2020 / 18:29:43 (před 3 roky)
on

Dokoukáno. Parádní jednohubka, klidně bych si dokázala představit dvě nebo tři další série. Sydney byla hodně divná, casting se myslím povedl na jedničku, cítila jsem z ní tu nejistotu a trapnost :)

Ten konec na plese byl luxusní. Pokud by se v podobném duchu nesly další díly, mohla z toho být solidní krvavá jízda :D Škoda, že to skončilo tím cliffhangerem.

Závěr:
Na školní ples jde nakonec Sydney s Dinou, ale usmíří se tam i se Stanleym. Zjišťujeme, že hrdinčin deník má Brad. Ten přede všemi prozradí (téměř) všechna tajemství, která si do něj Syd zapisovala - řekne všem, že je lesba a je zamilovaná do Diny. A taky prozradí její problémy doma a mrtvého otce. Syd začíná zase zuřit. Brad si nechal to nejlepší na konec - když už chce prozradit to, že si Syd myslí, že má schopnosti, hrdinka vybuchne... resp. nechá vybuchnout Bradovu hlavu. Celá zakrvácená pak utíká do domku na stromě, kde ji pronásleduje kouř. Ten se zformuje v záhadného muže, kterého nevidíme. Syd se ho ptá, jestli by se ho měla bát. On odpoví, že ostatní by se měli začít bát. Na závěr řekne "Let's begin." (Začněme)