11. 3. 2020

Velký přehled pilotů 2020: CBS

Velký přehled pilotů 2020: CBS

Náš velký přehled letošních pilotů pokračuje! Dnes se podíváme na stanici CBS.

statistika

12 pilotů, 1 seriálová objednávka

drama

Clarice

Příběh pilotu Clarice je zasazen do roku 1993 a odehrává se rok po událostech z filmu Mlčení jehňátek. Děj bude zkoumat dosud neodvyprávěné osobní příběhy hlavní hrdinky, která se vrací do práce, aby chytala sériové vrahy a sexuální predátory, a zároveň s tím si vyšlapala cestičku ve washingtonské politice.

The Equalizer

Hrdinka používá své pokročilé dovednosti, aby pomohla těm, kteří už se nemají na koho jiného obrátit.

Good Sam

Hlavní hrdinkou je talentovaná, leč přehlížená chirurgyně, která převezme vedoucí pozici v nemocnici poté, co její šéf upadne do kómatu. Když se probudí a chce znovu začít operovat, hrdinka na něj musí dohlížet. Dohlížet na člověka, který nikdy neocenil její talent… a který je shodou okolností také jejím otcem.

The Lincoln Lawyer (objednáno pro seriál)

Mickey Haller je nenapravitelný idealista. Hrdina vede svou právní kancelář vzadu ve své limuzíně Lincoln Town Car. Přijímá všechny případy, ty velké i ty malé, kdykoliv lidé v Los Angeles potřebují právní pomoc.

Out the Door

Dlouholetý detektiv z LAPD chce v klidu odejít do penze, aby si konečně mohl užívat klidný život bez stresu. Hrdina se však dozví, že jeho penze byla posunutá o několik let. Rozhodne se udělat všechno ve svých silách, aby dostal vyhazov. Jeho nevhodné chování však zcela překvapivě vede k úspěšné sérii vyřešených kriminálních případů.

Ways & Means

Mocný stranický vůdce již dávno ztratil svou víru v politiku. Hrdina začne shodou okolností spolupracovat s mladou idealistickou kongresmankou z opoziční strany. Společně se snaží přepracovat pokřivený systém, který hrdina pomáhal vytvořit. Rozhodnou se zachránit americkou politiku – jen je při tom nesmí nikdo chytit.

komedie

nepojmenovaná komedie od Corinne Kingsbury

Penelopina kariéra odstartuje ve stejné chvíli jako kariéra jejího manžela. Pár se rozhodne zavolat Penelopinu mladou svobodnou matku Georgii, aby jim pomohla starat se o jejich syna. Brzy však zjistí, že Georgia potřebuje pravděpodobně ještě důkladnější výchovu než jejich vlastní dítě.

B Positive

Hlavním hrdinou je čerstvě rozvedený táta Drew, který potřebuje nutně najít dárce ledviny. Náhodou narazí na starou známou Ginu, která se mu dobrovolně nabídne. Společně si vytvoří nečekané pouto a vydají se na cestu, která oběma od základu změní život.

Jury Duty

Skupinka členů poroty musí zůstat a vyjednávat, dokud se všichni neshodnou na verdiktu… nicméně prozatím se nedokážou dohodnout ani na tom, co si dají na oběd.

Raised by Wolves

Frankie Wolfe je žena bez zábran. Sebevědomá, cílevědomá a úspěšná podnikatelka, která nemá osobní život. To se změní ve chvíli, kdy její křehká neurotická sestra Tommie opustí Quincyho – chytrého malého kluka, o kterého se pokoušela starat. Frankie se musí rozhodnout, jestli ho vezme pod svá křídla, nebo vyhodí zpět na ulici. Můžou tito dva osamělí a zlomení lidé najít přátelství a souznění, která jim celý život chyběla?

The Three of Us

Dospělí sourozenci se museli v dětství vypořádat s rozvodem svých rodičů. Nyní musí opět spojit síly a táhnout za jeden provaz, jelikož jim sestřin manžel neočekávaně oznámí, že chce rozvod.

The United States of Al

Projekt sleduje přátelství mezi Rileym a Alem. Riley je vojenský veterán, který se jen těžko přizpůsobuje civilnímu životu v Ohiu. Awalmir (Al) je tlumočník z Afganistanu, který spolupracoval s Rileyho jednotkou a nyní přijíždí do Ameriky, aby zde začal nový život.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
ellannor

ellannor

Tak mě zaujali jenom Clarice a The Lincoln Lawyer.
před 4 roky
Kyra01

Kyra01

Asi skúsim Ways & Means.
před 4 roky
andrea168

andrea168

Zkusim Out the door - nejaka komedie/krimi mi ve watchlistu chybi Clarice - uvidim podle pilotu, Mlceni...
před 4 roky
Další články k tématu