17. 3. 2020

Velký přehled pilotů 2020: Fox

Velký přehled pilotů 2020: Fox

V předposledním díle velkého přehledu pilotů se podíváme na stanici Fox.

statistika

5 pilotů, 2 seriálové objednávky

drama

The Big Leap

tvůrci Liz Heldens
herci Teri Polo, Matt Lucas, Ser'Darius Blain, Ray Charm

Projekt vypráví zábavný příběh ze současnosti o druhých šancích a dosažení snů. V centru se nachází skupinka různorodých lidí ze všech sociálních vrstev. Hrdinové soutěží v reality show, která vytváří moderní a svěží remake Labutího jezera. I když tito lidé nejsou profesionálně cvičení tanečníci, bohatě si to nahrazují svou vášní, pílí a touhou uspět.

Hlavní hrdinou je talentovaná, leč přehlížená chirurgyně, která převezme vedoucí pozici v nemocnici poté, co její šéf upadne do kómatu. Když se probudí a chce znovu začít operovat, hrdinka na něj musí dohlížet. Dohlížet na člověka, který nikdy neocenil její talent… a který je shodou okolností také jejím otcem.

The Cleaning Lady

tvůrci Miranda Kwok
herci

Hlavní hrdinkou je chytrá doktorka, která se vydá do Států, aby zde našla léčbu pro svého nemocného syna. Systém ji však selže a hrdinka se musí začít schovávat. Rozhodne se však nevzdat a vezme otěže do vlastních rukou. Stane se uklízečkou pro mafii a začne hrát hru podle vlastních pravidel.

nepojmenovaný pilot od Sarah Watson

tvůrci Sarah Watson
herci

Stella Cooper selhala. Nepodařilo se jí prosadit se v New Yorku. Hrdinka, kterou tíží velké tajemství, se vrací do svého malého rodného městečka, kde bere práci suplující učitelky. Ke svému překvapení zde najde inspiraci, naději a nakonec i vykoupení, když se rozhodne pomoct třem studentům, kteří si chtějí splnit své filmařské sny. Studenti si vymysleli ambiciózní projekt – chtějí vytvořit záběr po záběru dokonale přesný remake jejich nejoblíbenějších filmů The Goonies. Jejich vášeň inspiruje celé město, které zoufale potřebuje naději.

komedie

Call Me Kat (objednáno pro seriál)

tvůrci Dariene Hunt
herci Mayim Bialik, Cheyenne Jackson

Kat je třicetidevítiletá žena, která se každý den snaží dokázat společnosti i své matce, že člověk nemusí mít vše, a přesto může být šťastný. Proto se hrdinka rozhodne utratit peníze, které jí rodiče odkládali na svatbu, a otevře si za ně kočičí kavárnu v Louisville.

This Country

tvůrci Jenny Bicks
herci Seann William Scott, Chelsea Holmes, Sam Straley

Komedie sleduje Kelly a jejího bratrance Shrauba, které natáčí dokumentární štáb v projektu výpovědí mladých dospělých o tom, jaké mají aktuálně životní obavy.

Animovaný seriál prozkoumává lidské problémy a neřesti skrze oči skupinky zvířátek, kteří žijí na předměstí.

Pivoting

tvůrci Liz Astrof
herci

Komedie o tragédii, která je zasazená do malého městečka na Long Islandu. Tři ženy truchlí nad ztrátou své kamarádky z dětství. Jsou nucené čelit faktu, že život je krátký, a zoufale se pokouší najít štěstí. Rozhodnou se k sérii impulzivních a ne zrovna správných rozhodnutí, která upevní jejich pouto a dokážou, že nikdy není dost pozdě na to, abyste si mohli zpackat život.

Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
luckily

luckily

Jestli si něco pustím, tak Call Me Kat a to jenom kvůli Mayim Bialik. Ale musím říct, že letos dost slabota...
před 4 roky
andrea168

andrea168

The Big leap- ne Blood relative - ne The cleaning lady - urcite zkusim pilot od Sarah - ne Call me Kat -...
před 4 roky
paliv232

paliv232

Call me Kat má být tuším předělávka britské Mirandy, takže to bude nejspíš sitcom.
před 4 roky
Další články k tématu