19. 5. 2020

Schéma sezóny 2020/2021: CBS

Schéma sezóny 2020/2021: CBS

Stanice CBS jako další zveřejnila svůj programový plán pro příští sezónu. A světe div se, nenajdeme tu žádné převzaté seriály ani extra velkou dávku reality shows! Podzimní plán je plný navrátilců, a dokonce v něm najdeme i dvě novinky.

CBS zatím přesně neurčuje, kdy máme start nové sezóny očekávat. Jelikož ale tento programový plán pojmenovali jako podzimní schéma, vypadá to, že to vidí optimisticky, že by se mohlo začít natáčet tak, aby se premiéry stihly uskutečnit ještě v letošním roce.

Žádné velké změny oproti podzimu 2019 v programu nenajdeme. Pouze S.W.A.T. si na svou premiéru bude muset počkat do midseason, místo něj pojede po nové řadě Survivora dlouho odkládaná nová série The Amazing Race.

Prestižní čtvrteční slot po Young Sheldonovi získává další novinka od Chucka Lorreho s názvem B Positive. Tím pádem se Unicorn posouvá až na půl desátou večer.

Stanice už má o všech svých osudech rozhodnuto, takže žádné další zprávy již nemusíme čekat. Víme tedy, že na midseason si schovává pouze zmiňovaný S.W.A.T. a novinku Clarice.

schéma podzimu 2020

Zde vidíte programový plán, novinky jsou tučně zvýrazněny.

Den / čas 8:00 8:30 9:00 9:30 10:00 10:30
Pondělí The Neighborhood Bob Hearts Abishola All Rise Bull
Úterý NCIS FBI FBI: Most Wanted
Středa Survivor The Amazing Race Seal Team
Čtvrtek Young Sheldon B Positive Mom The Unicorn Evil
Pátek MacGyver Magnum P.I. Blue Bloods
Neděle The Equalizer NCIS: Los Angeles NCIS: New Orleans
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu