29. 11. 2012

Emily doordinovala!

Emily doordinovala!

Jak tuto bleskovku začít? Nedá nám to, abychom si trochu nerýpli… First Cut… Mysleli si, že budou první. Ale skončili až na sedmém místě. Ještě, že se stihli zavčas přejmenovat… :D Ale teď vážně.

Čeho je moc, toho je příliš. Tak nějak se asi shodli bossové CWčka, když si po včerejší nové epizodě projížděli statistiky Emily Owens, MD.

Seriál o mladé geekovské doktorce Emily a jejích spolupracovnících, přátelích a láskách premiéroval s podprůměrnými výsledky – 1,67 milionů diváků a 0.5 rating, což je málo i na CW.

Jak šel čas, bylo hůř a hůř. Rating se u následujících dvou epizod snížil na 0.3 a sledovanost klesla pouze k milionu diváků. I když předminulá epizoda zaznamenala mírný nárůst (0.4 rating a 1,43 milionů diváků), byl to pouze malý krůček a bohužel dost pozdě. Už tenkrát se spekulovalo o tom, že stanice seriál zrušila. Po výsledcích úterní epizody, kdy sledovanost spadla zpět k milionové hranici, už CW seriál odepsalo.

Zpráva o zrušení Emily visela na vlásku posledních pár dní. Seriál sice před pár týdny dostal objednávku na tři další scénáře, z novinek však jako jediný nebyl prodloužen na celou sérii.

Nicméně CW potěšilo fanoušky oznámením, že všech třináct původně naplánovaných epizod bude odvysíláno.

Na midseason má CW nachystané dva seriály. Prvním z nich je The Carrie Diaries o mládí slavné Carrie Bradshaw, se kterým se počítá jako se zástupcem končící Gossip Girl (Super drbna). Druhým seriálem v záloze je triller CultJessicou Lucas a Mattem Davisem v hlavních rolích. Cult prozatím nemá stanovený časový slot v programu, ovšem po zrušení Emily se dá očekávat, že brzy zaujme právě její místo.

Naše tipovačka byla aktualizována. Nezapomeňte si zkontrolovat vaše skóre!

Tak co říkáte? Mrzí vás toto zrušení? Nebo jste to čekali? A jak si prozatím vedete v naší tipovačce?

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře26zobraz všech 26 příspěvků
Exredaktorka

Exredaktorka

cw se proatě bude muset smířit s tím, že v dnešním světě internetu to bude se sledovaností ještě...
před 11 roky
misulka78

misulka78

Přesně tak. Mě přijde, že poseldní dobou se na CW snaží furt vymyslet něco úžasného a nového, ale mě by se...
před 11 roky
eve.blog

eve.blog

Ty časy, kdy bylo 1,63 na CWčku málo:'D
před 10 roky
Další články k tématu